Har du styr på dine nøgler?

Af Heymedia Partners - 26 Apr 2022

Mange kender til den følelse, hvor man febrilsk fumler rundt helt panisk og leder efter sine nøgler. Det er oftest, når man står og er på vej ud af døren eller i de øjeblikke, hvor man har allermest travlt, at man ikke kan finde sine nøgler. Man har ikke altid tiden til at skulle på jagt efter nøglerne, og man aner ikke, hvor man skal begynde at lede efter dem. Her i artiklen vil du blive præsenteret for nogle løsninger, som gør det nemmere at holde styr på dine nøgler. Ellers kan man i de værste tilfælde få fat i en låsesmed

Knagerækken

En ting, som er praktisk at have i hjemmet, er en knagerække. Mange folk tænker ikke over, hvor praktisk den kan være. Her tales der ikke om en knagerække til brug af jakker, men en knagerække til alle de ting, som man har brug for at tage med sig, inden man går ud af døren. Det kunne være alt fra paraplyer, hundesnoren til de meget vigtige nøgler. Selvom det ikke er det sjoveste køb, så kan den blive rar at have i længden. Hvis man gør det til en vane at hænge nøglerne på knagerækken, som det første efter, at man har låst døren op, så hænger de der også, når man er på vej ud af døren.

En keyhanger

Vil man være helt sikker på at nøglerne er samlede, og at de befinder sig et let tilgængeligt sted, så kan man anskaffe sig en keyhanger. Keyhangers er praktiske og gør det let at holde styr på nøglerne. Man kan have den rundt om halsen, i bukselommen eller med i tasken. Udover at benytte en keyhanger til sine nøgler, så kan man også samle andre ting i den, som man har for vane at smide væk. De findes i mange forskellige designs, så der er en keyhanger til enhver.

Hold dem tæt på kroppen

Det er generelt en god idé, at man holder sine nøgler tæt på kroppen. På den måde undgår man at miste dem konstant. Når man har sine nøgler tæt på sig, undgår man, at man ikke en dag står og ikke kan låse sin cykel op eller komme op i lejligheden, hvor en låsesmed også kan være praktisk. Man kan f.eks. altid bevare sine nøgler i jakkelommen, så man kan mærke efter dem, hvis man bliver i tvivl, om hvor de befinder sig. Man kan også putte dem i et specielt rum nede i tasken, som ikke er let tilgængeligt for alle andre. Og hvis uheldet alligevel sker, kan en låsesmed som sagt være en stor hjælp.