Hjemmebaren der gør alle vennerne misundelige

Du har måske en kælder du ikke bruger, eller et rum der bare bliver brugt til opbevaring. Brug en weekend på at gøre kælderen eller et disponibelt rum til et sted hvor du og dine venner kan hænge ud. Mange går måske med drømmen om at få en bar i hjemmet, hvor der kan laves lækre cocktails eller der kan skænkes en kold fadøl op til sine gæster. Her kommer et par tips til hvordan du får hjemmebaren, som alle dine venner bliver misundelig på.

Bodegalooket kan noget

Hvis du ikke er verdens bedste handyman, og selv vil gå i krig med baren, kan du bare gå ned i den lokale genbrugsbutik. Her har de helt sikkert noget, du kan bruge til at lave en bar. Du kan helt sikkert finder en gammel kommode man kan lave om til et barbord og nogle gamle lamper der passer ind i stilen.

Når baren er på plads, skal den fyldes op med alt, hvad der skal bruges til at lave drinks. Prøv at organiser alt udstyret bag baren, så det er nemt at tilgå når du skal begynde at lave drinks og cocktails.

Baren der kan lidt mere

Hvis du vil gøre lidt ekstra, og gøre din bar lige mere luxuriøs kan det være en god ide at installere et fadølsanlæg. Dette vil helt sikkert give plus point, når der skal holdes fester eller du bare vil byde dine gæster på en kold fadøl.

Det kan også være du vil bruge din bar til andet end øl og drinks. Her kan du installere et vinkøleskab, hvor du kan opbevare alt din vin. Du kan derved invitere dine gæster med en tur i baren, og servere et godt glas rødvin der har den helt rigtige temperatur.

Der er ingen grænser for din hjemmebar – det er bare med at gå i gang.