Højbede cortenstål der er lavet af stål af høj kvalitet

Af Kevin - 10 Jun 2022

Hvis du er på udkig efter højbede, der er lavet af stål af høj kvalitet, skal du se deres udvalg af højbede af cortenstål. De bruger altid 3 mm cortenstål til deres højbede, hvilket sikrer, at de er holdbare og langtidsholdbare. Desuden er alle deres højbede fuldt svejset og forstærket med afstivning og tværbånd på indersiden efter behov. Det gør dem endnu mere robuste og stabile. Deres højbede fås i en række forskellige standardstørrelser, så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov. Og hvis du har brug for et ekstra stort højbed, kan de forlænge siderne, så de passer til dig. Læs mere om de mange fordele for dine planer ved at bruge højbede cortenstål.

Der er mange fordele ved at bruge et højbede cortenstål til dine planter

Der er mange fordele ved at bruge et højbed til dine planter. Jorden dræner bedre, så dine planter får adgang til det vand, de har brug for. Om foråret varmes bedet hurtigere op, hvilket giver dine planter en bedre start. Du kan også beklæde bedet med flamingo, som er med til at holde på varmen på kolde dage og forhindre overophedning på varme sommerdage. Dette forlænger også cortenstålets levetid ved at beskytte det mod jordens nedbrydende virkninger. Alle deres højbede er dansk produceret og af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at dine planter vil trives.

Højbede cortenstål bliver stadig mere populære blandt både husejere og haveentusiaster

Højbede i cortenstål bliver stadig mere populære blandt både husejere og haveentusiaster takket være deres smukke rustne udseende. Mange mennesker tror dog fejlagtigt, at rusten faktisk er gennemvædret, som de ser det på gamle biler. I virkeligheden har højbede i cortenstål en meget længere levetid end traditionelle højbede i sort jern eller stål, hvilket gør dem til en god investering i dit hjem. Mange mennesker bruger cortenstål på facaden af deres hus, så det giver god mening at overføre dette materiale til haveelementerne også. Her hos Havehandel.dk har de et stort udvalg af højbede og plantekasser i cortenstål af høj kvalitet.