Husqvarna robotplæneklipper – essentiel til haven

Af Peter - 22 Feb 2021

Er du træt af at slå græsset? Ville du ønske, at det var muligt at undgå fysisk aktivitet, når det kommer til at slå græs, og kunne du godt tænke dig at bruge tiden på noget andet? Så bør du overveje at anskaffe dig en Husqvarna robotplæneklipper.

Du har sikkert lagt mærke til, at flere og flere at dine naboer har investeret i en Husqvarna robotplæneklipper allerede. Det er nemlig muligt aldrig mere at skulle bruge tid og kræfter på at slå græs. Med en Husqvarna robotplæneklipper behøver du altså ikke længere røre en finger. Slip for at tænke på at græsset er for langt med en effektiv robotplæneklipper, som klarer arbejdet for dig. En Husqvarna robotplæneklipper er både intelligent, driftssikker og yderst nabovenlig. Den klarer selv komplekse haver uanset terræn, samt smalle passager og stigninger op til 70%. Denne smarte maskine vil også sagtens kunne køre midt om natten uden at forstyrre hverken dig eller din nabo. Det meget lave lydniveau på 58 db(A) gør, at du knap nok lægger mærke til den. Du skal heller ikke længere bekymre dig om afklippet græs eller opladning. Den klipper nemlig græsset så fint, at du ikke behøver samle det ind. Den kører selv tilbage til sin ladestation, når den har behov for en opladning, og så fortsætter den selvfølgelig arbejdet igen, når den er fuldt opladt.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste Husqvarna robotplæneklipper.

Hvilken Husqvarna robotplæneklipper skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer Husqvarna robotplæneklippere, og det er vigtigt, at du får fundet den, der passer helt perfekt til dig og din have. Du skal bl.a. se på, hvor stort et græsareal den skal skulle slå, og hvor meget du ønsker at give for din nye græsslåmaskine.

Husqvarna Automower 440 er en robust og meget pålidelig robot græsslåmaskine til haver og plæner på op til 4000 m2. Den kan sagtens klare besværlige områder, smalle passager, krævende terræn og skråninger på op til 45%.

Hvis dette er lidt for voldsomt, så er der også model 105, som kan klare mindre plæner på op til 600 m2. samt hældninger op til 25%.

Du kan være helt sikker på, at der er en model, som passer lige præcis til dig og din plæne.