Indret din institution med de helt rette møbler

Af Boligjunkies - 26 Mar 2021

Arbejder du i en institution, hvor du er ansvarlig for indretning? Det er ikke altid ligetil at indrette f.eks. en dagpleje, børnehave eller skole. Der er specielle ting, der er vigtige at overveje, når du shopper møbler og andre inventarer til lige netop en institution. Hvis du har brug for inspiration til, hvordan du gør det bedst, får du det her.

Investér i nogle møbler der egner sig til institutioner

Holdbarhed og funktionelt design er særligt vigtigt, når du indretter en institution. Du skal indrette med nogle møbler, som ikke er sarte og som holder til lidt af hvert. De bruges i mange timer hver dag, så det kræver et helt særligt design. Heldigvis findes der institutionsmøbler, som netop er møbler, der er specielt egnet til institutioner. Det vil sige, at de er ekstra slidstærke f.eks. De er lavet til at blive brugt af både børn og voksne hver dag.

Tilpas din indretning til den enkelte institution

Selvom der gælder mange af de samme ting, når der skal indrettes dagplejer, børnehaver og skoler, så er der alligevel forskel på de tre. Når du skal indrette en institution, skal du sætte dig ind i, hvilke krav og behov der er i netop den slags institution. Der er behov for nogle andre ting på en skole, end hvad der er i en dagpleje. Heldigvis findes der et så bredt udvalg af institutionsmøbler, at det ikke er noget problem at finde noget, der passer perfekt.

Få hjælp af en professionel

Hvis ikke du selv har de store kompetencer inden for indretning af institutioner eller blot kunne trænge til en hjælpende hånd, har du altid den mulighed, at du kan kontakte en professionel. Det kan f.eks. være en indretningsarkitekt, som har erfaring med indretning af netop institutioner af forskellig slags.