Annonce-banner

Indret dit badeværelse funktionelt og stilrent

21. oktober 2021

Det er meget forskelligt fra rum til rum, hvilke møbler og andre indretningsdekorationer, der tilhører det specifikke rum. Det skyldes, at de fleste rum har vidt forskellige funktioner og dermed skal leve op til lige så vidt forskellige standarder. Det fungerer for eksempel ikke optimalt med en sofa på køkkenbordets plads.

Badeforhæng eller brusedør til afslappende bade

Et badeværelse har en række helt basale møbler, det skal rumme, fordi det har en meget specifik funktion, som man ikke rigtigt kan undvære i dagligdagen. Det har endda flere af disse essentielle funktioner. En af disse ting, som et badeværelse skal have plads til, er, at man kan tage et bad. De fleste finder det desuden rarest, at vandet ikke plasker ud til samtlige hjørner på badeværelset, og derfor kan et badeforhæng eller en brusedør på mål være en nødvendighed.

Hvorfor brusedør på mål?

En brusedør på mål er ofte mere optimal end en brusedør, der allerede er beskåret og støbt i en form. Få badeværelser er nemlig fuldstændigt ensartede, og køber du en brusedør, som i produktionen ikke er blevet lavet med tanke på netop dit badeværelses mål, vil du formentlig opleve en smule manglende præcision. Af den grund vil det altså være oplagt at få taget nogle ordentlige mål af dit badeværelse – så vil du undgå, at brusedøren sidder skævt, kun lige nøjagtigt kan sættes ind, eller at den er for lille.

Badeforhæng

Et badeforhæng kan være praktisk for dig, der i forvejen har en lille kant mellem brusekabinen og det resterende badeværelse. Det kan fungere yderst mærkværdigt, hvis du husker at trække det tilstrækkeligt for. Et badeforhæng skal ikke nødvendigvis være neutralt og kedeligt at kigge på, medmindre det stilmæssigt passer bedst ind i din indretning. Hvis du synes, det er sjovere eller federe at kigge på et mønstret og farvet badeforhæng, er det det rette valg.