Annonce-banner

Island: Paradis for hesteentusiaster

28. januar 2022

Er du en rigtig hestepige eller hestedreng? Hvis du kan svare ja til det spørgsmål, så er du landet det helt rigtige sted.

Vi forstår godt din passion, for heste er nogle af de meste fantastiske skabninger. Og hvorfor ikke tage den passion og sørge for at kombinere det med en rigtig god ferie?

Det er det, vi kender som en rideferie, og der findes ikke noget bedre end en god rideferie i Island.

Men hvorfor er Island det perfekte sted eller paradis for hesteentusiaster? Det er der mange gode grunde til, og nogle af dem kan du læse herunder.

1: Gode, krævende ruter

Hvis din helt store passion er heste og ridning, så vil du med stor sandsynlighed gerne udfordres en lille smule, hvis du bruger en ferie på hesteryg.

Det kan du i den grad komme til i Island. Der er blandt andet mulighed for at ride i nærheden af vulkanen Hekla, inden man rider videre mod dalen Landmannalaugar, som er meget kendt for sine farverige rhyolitfjelde, udstrakte lavamarker og varme kilder.

Du kan også komme på en ridetur i området mellem de to højlandsørkener Kjölur og Sprengisandur og kom tæt på den tredjestørste gletsjer, der hedder Hofsjökull.

Mulighederne er næsten uendelige i Island. Og bare rolig, hvis du gerne vil have en mindre krævende rute, så er der også masser af dem.

2. Naturen slår det meste

Ja, det er rigtig dejligt at være ude på hesteryg, men vi må også være ærlige og sige, at nogle ture er sjovere end andre.

Det er trods alt sjovere at ride i noget af den smukkeste natur, der findes, frem for en ridetur i et villakvarter, der ligger fem minutter fra, hvor du selv bor.

Den smukkeste natur er der ingen tvivl om, at du finder i Island. Det er ikke mange steder, man finder vulkaner, vandfald, gletsjere og bjerge inden for så kort afstand, som man kan gøre det i Island. Og så har vi slet ikke nævnt muligheden for at se nordlys.

3. Dansk firma kan gøre det nemt

Det kan være en kompliceret omgang at sørge for det hele selv, hvis du vil på en rideferie i udlandet som f.eks. Island.

Her kan det være en god idé at undersøge muligheden for, om danske firmaer kan hjælpe dig med at gøre det nemmere. På den måde slipper du selv for at skulle finde ruter, og være nervøs for om hestene, du rider på, bliver behandlet godt.

Et godt bud på sådan et firma kunne sagtens være Hippo Tours, som lige præcis sørger for de ting og har mange års erfaring.

Hvis du overvejer en rideferie i Island, så ville en klar anbefaling herfra være at undersøge mulighederne hos dem.