JOU QUILTS giver dig de produkter, du drømmer om

JOU QUILTS er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2019 af Line Meldgård Hviid. Hendes interesse for kviltning og patchwork startede, da hun ventede sit første barn. JOU QUILTS tilbyder et bredt udvalg af produkter lavet af høj kvalitet stof og materialer. JOU QUILTS har et mål om at skabe unikke og originale designs, der vil pynte enhver bolig. JOU QUILTS’ kollektioner rummer en række forskellige produkttyper til hjemmet, herunder kviltede vægtæpper, puder og tæpper. JOU QUILTS designer også unikke gaveartikler, såsom kviltetasker og etuier. JOU QUILTS’ produkter kan findes i en række butikker over hele landet, samt online på www.jouquilts.dk. JOU QUILTS leverer også til private kunder, der ønsker at få lavet en speciel bestilling.

 

JOU QUILTS historie

Er du således på udkig efter nogle smukke quiltede produkter til dit hjem, kan dem fra JOU QUILT altså meget vel være det helt rette valg. Blandt udvalget finder du grydelapper, tæpper og dækkeservietter, og vælger du lidt forskellige produkter derfra, kan du nemt og hurtigt skabe en rød tråd med interiøret i dit hjem. Matxh for eksempel et par grydelapper med din dækkeserveriet, så samme mønster og design går igen fra køkken til spisestue. Med disse produkter er mulighederne i hvert fald mange, og du har derfor også rig mulighed for at sætte prikken over i’et på netop dit hjem – og i præcis den stil, som du går og drømmer om. Gør det blandt andet med produkterne i de smukkeste pastelfarver, og giv dit hjem et let og behageligt udtryk over sig. En sådan indretning går især godt til moderne hjem, der er præget af lyse farver og rene linjer. Så gå på opdagelse i udvalget med det samme og find netop de quiltede produkter, som du har gået og drømt om til din boligindretning.

 

JOU QUILTS er et miljøbevidst brand

JOU QUILTS er et miljøbevidst brand, der gennem nogle få år er blevet populært for sine skønne, bløde og farverige tæpper. Alle JOU QUILTS tæpper er lavet i økologisk bomuld, og det er et ønske fra brandet at alle tæpper aldrig smides ud, men genbruges eller upcycledes til nye produkter. Kollektionen JOU QUILTS er inspireret af et moderne grafisk univers med klare farver, og alt designet sker i Danmark. Tæpperne produceres dog i Indien, hvor arbejderne får en fair løn, og JOU QUILTS har fokus på socialt ansvarlighed. Kort sagt er JOU QUILTS et brand med farverige, bløde og økologiske tæpper, der er designet i Danmark – men produceres i Indien under gode forhold.