Keder indretningen dig? Skab noget nyt ved brug af det gamle

Hvordan giver man sit hjem det sidste præg, der vil gøre det til et mere hjemligt og personligt udtrykkende sted at være? Det behøver slet ikke at være så kompliceret, som man skulle tro. I nogle hjem er det blot et par vaser og blomster, der vil kunne gøre forskellen, mens det for andre er en forandring af interiøret.

Tilføjelse til det værende

Når du skal finde ud af, hvad du synes, der mangler i dit hus, før det kan blive, præcis som du ønsker det og give dig den helt rette stemning, er der forskellige måde at finde ud af det på. Den første måde er den nemmeste, hvis den fungerer for dig. Nogle mennesker har nemlig en evne til at kunne lukke øjnene og forestille sig lige netop det, de savner. Er det eksempelvis i stuen, du mangler inspiration til forandring, kan du vælge at starte med at overveje, hvilke farver der ville passe ind. Er det en pangfarve eller en nuance som sort og hvid? Du kan finde bordben til sofabordet i sort og hvid samt i en masse forskellige designs. Bordben er noget, som ikke vil volde mange kvaler at sætte på, og det vil virkelig kunne ændre førstehåndsindtrykket af rummet og indretningen.

Hvilken stil sigter du efter?

Beslutter du dig for, at du vil starte forandringen ud med nye bordben til sofabordet, skal du have med i dine tanker omkring disse bordben, at de skal kunne bære bordets vægt. Det er forskelligt, alt efter hvilke bordben der snakkes om, om de kan bære et tungt granitbord eller holder sig til træborde på letvægtsskalaen. Det leder os videre til, at du skal tænke på materialet af bordbenene, siden de helst skal have en sammenhæng med bordet – medmindre du foretrækker en anderledes indretning med mere leg og mindre logik.