Køb dine næste evighedsblomster med fremtiden i foksu

Disse evighedsblomster er den perfekte måde at vise din evige kærlighed på. De er omhyggeligt sammensat og koordineret, og de er smukke og harmoniske i enhver vase. De har skabt udgangspunktet, du skaber resultatet. Fjern den løst bundne snor fra bukettens stilke, og opnå god volumen i vasen. Blomsterne kan alle justeres i højden, så de passer i din yndlingsvase. evighedsblomster er den perfekte måde at vise din evige kærlighed på. Find den rette evighedsblomster gennem siden her.

Evighedsblomster med fokus på miljø og fremtid

De er stolte af at passe på deres jord, deres verden – deres børns fremtid. Kathrine er mor til Oscar og Valdemar, mens Maria er mor til Mikkel og Molly. De mærker det på første hånd, hver dag. Det er et ansvar, som de begge føler meget stærkt for. En af de måder de udtrykker det på, er i de smukke evighedsblomster fra deres eget mærke Flowers by Cos, hvor de hjælper dig med at skabe “Memories That Last Forever”. Blomsterne holder stort set for evigt, kræver ingen pleje og er 100% kemikaliefri, da de er farvet med naturlige vandfarver. Det betyder, at de sammen træffer et valg om at passe på den verden, de lever i. Hos Cos & Krogh er de forpligtet til at reducere deres miljøpåvirkning i alt, hvad de gør. Lige fra indkøb af evighedsblomster, der er dyrket efter bæredygtige metoder, til farvning med naturlige akvarelfarver, sørger de for at minimere deres fodaftryk. De genbruger også al deres emballage, så du kan være sikker på, at selv de kasser, som dine blomster kommer i, gør deres del for miljøet. De er fremstillet af genbrugsmaterialer og er en del af deres forpligtelse til at skabe en mere bæredygtig fremtid for alle.

Sikre en god fremtid med brædygtige blomster som evighedsblomster

De ved alle, hvor svært det kan være at få alt gjort på en dag. Mellem arbejde, pasning af børnene og husholdningen kan det være svært at finde tid til noget andet. Derfor skal det være nemt at handle online. Du skal ikke længere kæmpe mod trafikken eller stå i kø i butikken. Du kan handle hjemme fra dit eget hjem og få præcis det, du har brug for, uden besvær. Så næste gang du føler dig overvældet, skal du huske, at det skal være nemt at handle online. Med blot et par klik kan du få alt det, du har brug for, uden stress.