Annonce-banner

Køb en New Yorker dør hos First Floor CPH

25. november 2022

Måske står du og din arbejdsplads eller din egen virksomhed over for et ønske om at gøre noget mere ud af kontoret og faciliteterne. Noget, som giver kunder en ’wow’-følelse, og så de ansatte føler, at de arbejder og bliver modtaget af en moderne arbejdsplads. Så er det hos First Floor CPH, som forhandler alt lige fra New Yorker døre til glasvægge og ståltrapper.

New Yorker dør fra First Floor CPH – flot velkomst

En New Yorker dør er en type dør, der kan være et godt sted at starte, når det kommer til at give et godt førstehåndsindtryk. Døren har en unik og moderne stil, der gør den velegnet til at give et flot førstehåndsindtryk til dine kunder og medarbejdere – især vigtigt hvis det er første gang, de træder ind på din arbejdsplads.

En New Yorker dør kan også fås med en glasvæg, der giver et ekstra flot og moderne look til dit kontor, og som samtidig også lægger op til en åben arbejdsplads, hvor lyset får sin naturlige indfald på kontoret.

Vælger du at få fingrene i arbejdspladsens næste New Yorker dør hos First Floor CPH, så vil du være sikker på en flot og stabil løsning. Ligeledes vil du have muligheden for at sætte dit eget præg på designet i forhold til valg af glas, valg af design, valg af form m.m. Det eneste, du skal gøre, er at tage en snak med dem på www.firstfloorcph.dk, og så hjælper de fra første samtale til sidste slutfuge ved jeres nye New Yorker dør.

Vælg glasvægge i flotte og funktionelle design

Foruden en New Yorker dør kan du også lade din arbejdsplads og kontoret præge af stil og et moderne design gennem glasvægge. Glasvægge, som kan bruges både som afskærmning og som en del af indretningen. Hos www.firstfloorcph.dk finder du et stort udvalg af glasvægge, der kan skræddersys til netop dine behov og ønsker.

Vælger du at anskaffe glasvægge til afskærmning, så lukker de både lugte og lyde ude, således du eller I ikke bliver forstyrret. Vælger du at anskaffe dig glasvægge med henblik på indretningen, kan du og dine medarbejdere samt kunder se frem til nogle unikke løsninger.

Her kan glasvægge være unikke til spiserummet, til de fælles faciliteter eller steder hvor et præg af åbenhed og lysgennemgang er til stede. Glasvægge kan også opsættes ved mødelokalerne, hvor det traditionelle, gennemsigtige glas kan blive udskifte til fordel for matteret glas. Dermed kan man hverken kigge ind eller ud fra mødelokalerne og blive forstyrret.