Køb plantekasser og højbede hos Thy-Metal

Af Kevin - 05 Sep 2022

Trænger din have til en make-over? På www.thy-metal.dk finder du det lækreste udvalg af plantekasser og højbede til skarpe priser i forskellige størrelser og design, så du kan vælge lige netop det, der passer ind i din have.

Thy-Metal har plantekasser i kvalitetsmaterialer

Thy-Metal forhandler plantekasser fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, som har bred erfaring med bearbejdning af stål. Plantekasserne er fremstillet af 1,5 mm tykt galvaniseret stål og fås i forskellige modeller; blank, med to rækker mønster øverst eller med mønster på hele plantekassens flade. Bag mønsteret er der sort folie, som sikrer, at jorden forbliver inde i plantekassen og som samtidig bryder med det blanke look, stålet giver og bidrager til det stilrene og moderne design. Thy-Metal leverer plantekasser i tre forskellige størrelser fra 31 x 31 x 40 cm til 40 x 40 x 60 cm. Størrelsen gør det muligt at plante alt fra blomster og krydderurter til små træer. Naturlige materialer såsom træ og sten passer godt sammen med plantekassernes galvaniserede stål. Derfor kan du med fordel tilføje et par lækre havemøbler og evt. en lyskæde, så du er sikret en hyggelig stemning på terrassen eller altanen året rundt – det hårdføre materiale, som plantekasserne er fremstillet i, er nemlig frostsikkert og tåler at stå ude i al slags vejr.

Har du specifikke ønsker til materialer og størrelser på dine plantekasser, så tøv ikke med at kontakte butikkens kundeservice, som kan hjælpe dig med at fremstille specialproducerede varer, der er tilpassede dine specifikke behov, så du får lige de plantekasser, du drømmer om.

Dyrk lækre krydderurter i haven med et flot højbed

Højbede er det perfekte valg, når du ønsker en praktisk såvel som flot løsning til dine haveplanter. Fordelene ved at bruge højbede er mange. Jorden varmes hurtigere op i højbede, hvorfor planterne kan spire tidligere på sæsonen, end de ville kunne ved plantning i almindelig jord. Samtidig begrænses mængden af ukrudt, om end det aldrig helt vil kunne undgås. For mange er det også en fordel at have haveplanterne i afgrænsede områder i højbede, hvor det er lettere at inddele dem i kategorier for at overskueliggøre udvalget. Sidst men ikke mindst udgør højbedenes højde en stor fordel, idet det ofte er hårdt for særligt ryggen at skulle kravle rundt på jorden for at lave havearbejde. Når du vælger højbede fra Thy-Metal, er du sikret den bedste kvalitet og et stilrent look, som komplimenterer enhver form for udendørs indretning. Alle højbedene er produceret i galvaniseret stål eller rå stål, som er robuste og hårdføre materialer, der tåler at stå ude året rundt i al slags vejr. De bliver desuden monteret godt og sikkert, så de står solidt plantet på jorden selv i den værste storm. Vælg mellem forskellige former, herunder S-formede, U-formede, L-formede, kvadratiske og rektangulære højbede. Når du handler på www.thy-metal.dk, har du desuden mulighed for at bestille højbede i specialmål og komme med ønsker til materialer og udformning.

Bestil plantekasser og højbede hjem til din have allerede i dag, og få glæde af en rentefri finansiering og lynhurtig levering.