Lav god mad med de rette pander og gryder

Pander og gryder er en vigtig del af ethvert køkken. De kan bruges til at lave alt fra mad der skal brunes af på panden og færdiggøres i ovnen, til simpel stegning og kogning. Der er mange forskellige typer pander og gryder på markedet, så det kan være svært at vide hvilken type der passer bedst til dine behov. Men laver du mad der skal brunes af på panden og færdiggøres i ovnen, er pander med håndtagsløse håndtag som du kan tage af og på. Disse pander er nemme at rengøre, da du kan komme dem i opvaskemaskinen. Gryder kan også være med håndtagsløse håndtag, men de findes også som gryder med faste håndtag. Hvis du skal stege en hel kylling på panden, vil en oval fiskepande være det bedste valg. Runde pander er bedst til simpel stegning af forskellige slags grøntsager eller pasta. Læs mere omkring de mange gode gryder og pander vi tilbyder her på shoppen.

Vælg den rette gryde eller pande til din madlavning

Du kan også vælge en wokpande, hvis du vil tilberede en asiatisk ret. Wokpander er brede pander med et tyndt bund, som gør at panderne ikke bliver for varme på ydersiden, mens de bruner maden på indersiden. Dette er især vigtigt, når du laver mad på høj varme. Hvis du leder efter en gryde der kan komme i ovnen, skal du vælge en emaljeret gryde. Emaljerede gryder er ideelle til mad der skal steges på panden, og så færdiggøres i ovnen. De er nemme at rengøre, og kan komme i opvaskemaskinen. Tescoma pander og gryder er lavet af høj kvalitet materialer, og er udstyret med den kraftige Whitford belægning. Denne belægning giver en jævn varmefordeling på bunden af panderne, samtidig med at panderne er lette at rengøre.

Kvalitets gryder og pander til skarpe priser

Tescoma pander og gryder findes i mange forskellige størrelser, så du kan vælge den pander eller gryde der passer bedst til dine behov. Vi har pander og gryder i str. 20 cm til 32 cm i diameter. Hvis du leder efter en pander eller gryde med et andet design, kan du se alle Tescomas pander og gryder her.