Magnettavle børn – skab overblik og struktur

Af Peter - 15 Feb 2021

Mangler du noget struktur i hverdagen? Kunne du tænke dig, at børnene kan lære, hvordan man skaber overblik i en ellers tralv uge? Så er det måske en magnettavle børn, som du er på udkig efter.

Med en magnettavle børn har du mulighed for at hjælpe dit barn med at få et godt overblik over dagens rutiner. Når du gør dette, hjælper du dit barn med at huske, hvad der forventes fra omgivelserne, og det bliver derudover også nemmere at få et visuelt overblik over hverdagen. En magnettavle børn fungerer ligesom et whiteboard, hvorpå du kan placere magneter, der har børnevenlige illustrationer som motiv. En sådan magnettavle børn er perfekt til at præcisere de aktiviteter og rutiner, som dit barn skal deltage i både morgen, middag og aften. Ved at dagens mange aktiviteter er præsenteret på en tavle, skaber det nogle faste og trygge rammer, hvilket der er mange børn, som foretrækker. En magnettavle børn er det perfekte værktøj til enhver børnefamilie, og med denne tavle bliver det også nemmere for dig som forælder at introducere nye samt sunde vaner for dit barn. Alt, hvad der præsenteres på tavlen, bliver naturligvis vist på en pædagogisk og forståelig facon, således dit barn ikke bliver overstimuleret.

Hvis dette lyder som noget for jeres familie, så finder du her et stort udvalg af magnettavle børn.

Udstyr til jeres magnettavle børn

Der findes flere forskellige ting, som man kan tilføje til sin magnettavle. Bl.a. kan du tilkøbe en timer. Med denne timer tydeliggør du overfor dit barn, hvor lang tid han eller hun har til at udføre de aktiviteter, som er præsenteret på tavlen. Dette er naturligvis med til at give dit barn en bedre forståelse for tid, og det gælder desuden også, når det kommer til leg, samt når det gælder pligter. Der er også stjerner på magnettavlerne, så du kan belønne dit barn, når han eller hun har udført en pligt. Dette hjælper naturligvis børnene til at forstå, at det gør gavn at få lavet sine pligter – og hvilken forælder ønsker ikke at lære sit barn disse ting?