Med et netværkskabel fra Av-Cabels.dk kan du helt ubesværet surfe på nettet

Hvad skulle det moderne menneske gøre uden et netværkskabel? Det er et godt spørgsmål, som vi formentlig ikke får svaret på, for stort set alle husstande med respekt for sig selv og sin internetforbindelse, ejer et. Kan dit netværkskabel ikke længere klare mosten, skal du naturligvis have fat i et nyt. Hos Av-Cabels.dk finder du Danmarks største udvalg af netværkskabler, så du igen kan surfe på nettet med en stabil forbindelse.

Hvor har du brug for netværkskabler?

Du bruger netværkskabler til at forbinde en PC med en router, hub eller et modem og til at lave netværk. Internettet er i sig selv ét stort netværk forbundet ved hjælp af forskellige servere og kabler. Det er netop de samme kabler, vi anvender til at lave vores egne netværk.

På trods af at netværkskabler i dag er ved at blive erstattet af trådløse forbindelser, er de stadig vigtige for helt stabile forbindelser, der ikke taber hastighed. Vi har brug for kablerne til et hav af formål, spørgsmålet er bare, hvilket formål du skal bruge dit kabel til. Det er nemlig meget individuelt, hvad man har brug for i et netværkskabel, f.eks. om det skal bruges i hjemmet eller i en virksomhed.

Vælg et netværkskabel, der matcher dine behov

Når du er på udkig efter et netværkskabel, bliver du præsenteret for et enormt udvalg. Det er derfor ikke så underligt, hvis det virker som en helt uoverskuelig opgave at finde den, der opfylder dine behov. Faktisk kan de mange forskellige typer stik ofte anvendes til rigtig mange formål, men for at sikre dig selv den mest stabile og optimale forbindelse, er det en den bedste løsning at undersøge de forskellige modeller nærmere.

Hos Av-Cables.dk finder du bl.a. Cat 5e, Cat 6, Cat 7 og Cat 8, udendørs netværkskabler og løse netværkskabler. Cat-stikkene adskiller sig internt fra hinanden på hastighed og båndbredde. Tommelfingerreglen er, at de nyere typer af Cat-stik har en højere hastighed og båndbredde og deraf også en hurtigere forbindelse, der muliggør mere dataoverførsel.

Søger du et løst netværkskabel, skal du overveje, om det skal være et almindeligt kabel med en afslutning, der passer i en router, eller om det er beregnet til en væginstallation. Til en væginstallation skal du nemlig bruge et solidt netværkskabel.

Med et netværkskabel fra Av-Cables.dk kan du helt ubesværet surfe på nettet, og du kan finde dit allerede i dag.