Muubs – til dig der elsker naturens hårde, rå og rustikke vibe

Af Peter - 16 Nov 2020

Muubs er et dansk designbrand, der skaber innovative møbel- og interiør løsninger til enhver smag. Deres møbler og interiør henvender sig dog især til dig, der elsker hårde, rå og rustikke materialer – dem har Muubs nemlig rigtig godt styr på. Deres forkærlighed for naturens smukke og intense råhed afspejler sig nemlig tydeligt i deres produkter, og er du således også vil med møbler med et netop sådant look, så er Muubs altså lige brandet for dig.

Det er desuden det, der er med til at gøre Muubs møblerne så særprægede og unikke – og det gælder både i deres design og i deres udformning. Det er møbler, der passer ind i enhver indretning og derfor også ethvert hjem – brug dem med fordel som kontrast til det bløde og minimalistiske. Er du således på udkig efter nogle nye møbler til dit hjem, så kan du altså med stor fordel gå på opdagelse i det store udvalg af interiør og møbler fra Muubs.

Muubs – In the rough

Muubs kom til verden helt tilbage i 2010. Her var det Bent og Dorthe Povlsen, der ønskede at skabe noget helt unikt indenfor møbel- og interiørbranchen. Det blev Muubs’ startskud, og siden har fokusset ligget på godt håndværk samt naturen, som er deres store inspirationskilde. Muubs har lige siden deres oprindelse altså formået at skabe nogle helt unikke produkter til alle danske hjem, som alle skriger af autenticitet og ærlighed.

Parret bag Muubs kalder selv stilen ’in the rough’, og rough er da vidst også det helt rette ord at bruge. Alle deres møbler og interiør udstråler nemlig en hvis rustik vibe, som ikke er set andre steder før. Det opnås blandt andet ved at lave møbler i massivt træ, som mange af deres møbler netop er lavet af. Derudover laver de også rigtig mange møbler, der har en næsten jernalder lignende råhed, som matcher den moderne stil helt perfekt.

Det maskuline twist

Det er dog langt fra alle nye designs, der slipper gennem nøglehullet, og dermed bliver en del af det endelige sortiment. Når Muubs skaber møbler, er der nemlig en helt specielt produkttest, som de alle sammen skal igennem, før de bliver godkendt til det endelige sortiment. Testen består af en vurdering, om hvorvidt en mand ville have det givne møbel stående i sit hjem. Det sikrer kant og et hvis maskulint twist til kollektionerne.