Ny trend i boligen – poleret betongulv hitter!

Af Boligjunkies - 21 Sep 2021

Der hersker for tiden en ny boligtrend: betongulvet! For selvom det hårde gulv måske lyder meget voldsomt, så har poleret beton et næsten silkeblødt look, ganske mod forventningerne!

Det helt særlige ved et betongulv er dog, at det får vores inventar og møbler til at træde i flot karakter. Man kan dermed begynde at arbejde med kontraster, som giver et flot look. Desuden er det absolut værd at bemærke, at betonlooket kombineret med få øvrige elementer kan skabe en spartansk og meget minimalistisk stil, som mange sukker efter.

Kontrasten er super flot

Når man arbejder ud fra at ville skabe et rum, hvor der er flotte kontraster, er det værd at huske betongulvet. Betongulvet er nemlig en repræsentant for det rå og industrielle. Derved opstår der magi, når man kombinerer det med f.eks. møbler i lyst træ. Det kan du se et billedeksempel på via https://epoxy-design.dk/betongulv/, hvor du også kan bestille en håndværker til at lægge et betongulv i din bolig.

Mikset af det organiske træ og det mere rå betonelement skaber en helt særlig stemning, som du endda kan pifte op med planter, der giver organisk liv.

Du kan også bruge det grå betonlook til at skabe rum med stemning og mystik. F.eks. ved at kombinere den grå farve med andre mere mørke nuancer. Tænk f.eks. i sorte møbler, hvormed minimalismen og mystikken virkelig får lov til at skabe atmosfære!

Egnet til alle rum

En anden ting, der er værd at fremhæve i forhold til et slebet eller poleret betongulv, er, at det egner sig til alle typer af rum. Det er meget hårdført og kan derfor sagtens bruges i et vådrum som badeværelset, hvor det også er let at vedligeholde, fordi det er én samlet overflade. Du kan læse mere om betongulve til badeværelser her.

Husk at det er muligt selv at skabe sit betongulv, men at det kan være svært at få det helt perfekte finish, hvis du ikke i forvejen har erfaring. Derfor kan det oftest betale sig at kontakte et gulvfirma og få et tilbud på opgaven.