Nyt gulv til hjemmet, enkelt og billigt?

Af Boligjunkies - 24 Mar 2021

Hvis du laver om i huset eller er ved at bygge nyt, så er der mange forskellige gulvløsninger, du kan overveje. Der er mange materialer at vælge imellem, der er forskellige krav til vedligeholdelse, og det har også forskelligt prisleje både for materialer og for etablering.

Det er en god idé at undersøge de forskellige muligheder og materialer, samt at du gør dig klart, hvad du prioriterer og vurderer hvor hårdt miljø, gulvet skal bruges i. Der er forskel på kravene til gulvet, alt efter om det er til bryggerset eller til stuen.

Fordele ved vinylgulve

Vinylgulve har nogle mærkbare fordele. Det er et meget slidstærkt materiale, der tåler både meget trafik og en tung skænk eller andre møbler. Vinylgulve medvirker til at reducere støj, så det hjælper på akustikken i lokalet. Det har en ensartet overflade og er dermed nemt at gøre rent. Derfor egner det sig ekstra godt til både køkken og bryggers. Det har også isolerende effekt, så det kan hjælpe med at holde bedre på varmen og spare lidt på energien. Det er blødt og behageligt at træde på.

Bor du i Midtjylland omkring Herning, Ikast eller Silkeborg, så er der her en fagmand, der kan rådgive om løsninger og muligheder, når det handler om vinylgulve til hjemmet.

Hvor bruges vinylgulve?

Gulvene er noget af det stærkeste og billigste gulvbelægning, man kan vælge. Derfor bruges det så forskellige steder som i institutioner, i kontorlokaler og i hjemmet. Det ses også steder, hvor der er ekstra krav til hygiejne, som fx hos tandlægen. Skal du have hjælp til monteringen, så er det også en af de billigere løsninger.

Gulvene fås i mange forskellige kvaliteter, og der er mange mønstre og farver at vælge imellem. Du kan også få den slidstyrke, du ønsker dig, og som altid svinger prisen med kvaliteten.