Annonce-banner

Omfavn det rene hjem

30. september 2021

Dette indhold er sponsoreret.

Hvem elsker ikke et rent hjem, et hjem som skinner, og som man glæder sig til at komme hjem til? Svaret er vel alle. De fleste sætter nemlig pris på de nævnte ting her, og langt de fleste sørger også for, at det er tilfældet de fleste dage. Selvfølgelig kan der være dage, hvor man ikke lige når den store hovedrengøring, men generelt er vores hjem for det meste rene. Kunne det ikke være dejligt, hvis vores erhvervsliv og arbejdsplads også var sådan?

De fleste virksomheder har en form for rengøringsservice på, specielt hvis jeres virksomhed har nået en vis størrelse. Problemet er bare, at det sjældent bliver en hovedrengøring, for der er jo ingen der bor der, så hvorfor skal det skinne som et hjem? Dette skal ændres på, og erhvervsrengøring skal generelt tages mere seriøst. Måske er der ikke nogen, der bor på din arbejdsplads, men det er stadig rart at være i et rent miljø, og det kan endda fremme ens arbejdsindsats.

Renlighed fremmer renlighed

Det er faktisk også bevist, at hvis der oftere er rent et bestemt sted, jo mere hyppig er man til konstant at holde det rent. Dette er jo en information, man både kan tage med til hjemmet, men faktisk også på arbejdspladsen. Hvis medarbejderne møder ind til en ren og fin arbejdsplads, så er de også mere hyppige til at sætte tingene på plads, tage en klud på deres borde og meget mere. Jo flere gange sådanne ting bliver gjort, jo mindre hovedrengøring er der reelt brug for. Så det ene fremmer altså det andet, og man ender i en superpositiv ”spiral-tilgang”, hvor alle hjælper hinanden.

Det er dog også vigtigt at pointere, at ligemeget om du befinder dig på arbejdspladsen, eller om du befinder dig i hjemmets trygge rammer, så er der bare ikke altid tid til den store rengøring. Rengøring er nemlig tidskrævende, og man får som regel det bedste resultat, hvis man lægger en god omgang tid og energi i det. Det kan man selvfølgelig ikke gøre hver evig eneste dag, og derfor er alt ikke fuldstændig rent hele tiden, og dette er helt okay. Det er vigtigt at tænke på, at du selv, din chef, din rengøringsvirksomhed eller noget helt fjerde også bare er mennesker. Mennesker har travlt, mennesker kan overse ting, og nogle gange har man bare ikke energien. Alt dette er helt okay.