Ønsker du forandring i haven? Overvej disse løsninger

Af Boligjunkies - 10 Dec 2021

Hvis du nyder at tilbringe tid udendørs, bruger du sikkert også meget af din tid i haven – det er derfor virkelig ikke særligt rart, hvis man pludselig føler, at haven bare ikke ser ud, som man gerne vil have den til. Her kan det være en ide med nye projekter, som kan være med til at give dig din drømmehave.

Overvej disse ting, hvis du har en mindre sø i haven

Hvis du har en lille sø i din have, er du super heldig – disse er nemlig helt vildt flotte. Hvis du gerne vil gøre det endnu flottere, kan du måske tilføje noget som en Flydeø. Denne er en super flot løsning, som vil gøre det endnu flottere i søen.

Der er også andet du kan overveje, hvis du har en mindre sø i haven. Måske du skal have fat i en badebro, som kan sættes op? På den måde kan du nemlig gå ud på den, og måske endda sidde på den, så du rigtigt kan beundre den super flotte sø i din have.

Nye bede eller bordbænkesæt

Hvis du ønsker at haven skal være flottere, kan du gøre det til dit nye projekt at plante en helt masse nye bede. Plant alle dine yndlingsblomster, så du vil blive rigtigt glad, når de begynder at blomstre. Du kan også overveje, om du selv vil bygge nogle plantekasser, som du også kan plante forskellige blomster i.

Måske det også kunne være noget med et bordbænkesæt til haven? Her kan dig og hele familien sidde når det er godt vejr, og måske nyde noget lækkert mad. det vil helt sikkert også oynte i haven med et super flot bordbænkesæt. På den måde kan du altså få lidt forandring i haven, hvis du er træt af, hvordan den ser ud nu.