Opmåling med droner

Af Boligjunkies - 16 Sep 2022

Droner fungerer som en flyvende robot, der kan anvendes til forskellige formål. Det er blevet yderst moderne, at anvende droner blandt andet til opmålinger. Flere virksomheder er eksperter i at anvende droner og kan hjælpe netop dig med opmålinger. Du kan læsere videre her og blive klogere på, hvordan man kan anvende droner til opmåling af bygninger eller større arealer.

Sådan fungerer opmålinger med droner

Der findes forskellige virksomheden, som gerne hjælper dig med at udføre Opmåling med droner

eller tage luftfotos. Det er nemlig en meget enkel og hurtig proces, som ikke tager lang tid. Det afhænger selvfølgelig af arealet størrelse. Der planlægges på forhånd en flyrute, som justeres på dagen efter vejrforholdene. Efterfølgende sendes dronen op. Den tager billeder og opmåler det, som i ønsker skal opmåles, og herefter sikres dokumentation af området. Herefter tilbyder flere virksomheder at sammensætte en 3D model ud fra dronens indhentet materiale.

Droner og byggeri

Flere benytter sig af droneinspektion, netop fordi det giver et overblik. Man har mulighed for at komme tæt på netop det, man ønsker at inspicere. Førhen risikerede man at påføre skader på bygningen, idet det er svære at styre en lift. Opmåling med droner og optagelserne kan anvendes boligsalg. Materialet kan præsentere boligen på bedste vis og fra alle vinkler, så det virkelig kan fremhæve boligens areal.

Fordele ved at anvende en droner

Fordele er der mange af, når det kommer til droner. Opmåling med droner er der flere fordele ved, som du kan læse nærmere om her.

  • Det giver en hurtigt og effektiv måling, idet dronen nemt kan måle over større områder og objekter, herunder tagflader og tagrender.

  • Ved at benytte droner til opmåling, kan du få oplysninger og et godt overblik over din bolig og ejendom. Ydermere få dokumentation af byggeri samt tekniske konstruktioner.

  • Det kan give et før/efter-billede, som illustrerer forskellen mellem fotosene.