Plant krydderurter i haven med denne guide

Af Boligjunkies - 16 May 2022

Der er mange ting, der kan være rigtigt gode at plante i haven. Det er jo for eksempel super flot med en masse forskellige blomster, som vil pynte din have godt. Men du kan faktisk også overvej at plante noget som krydderurter i haven. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du gør præcis dette.

Find plantekasser først

Når du skal plante dine krydderurter, er det en god ide først at overveje, hvor du vil plante dem henne. En god mulighed kunne være i nogle flotte plantekasser. Disse kan du have til at stå i din have, men også på din terrasse. På den måde bliver det endnu nemmere at hente krydderurterne, når du skal bruge dem til madlavningen. Find Plantekasse her.

Når du skal finde de helt rigtige plantekasser, er det en god ide at overveje, hvor mange krydderurter du gerne vil have plantet i dem. Det har nemlig en betydning for, hvor store de skal være. Du kan også bruge disse plantekasser til at plante jordbærbede, så du kan hente jordbær omme i haven denne sommer.

Find de krydderurter, du gerne vil plante

Når du først har fundet ud af, hvor disse krydderurter skal plantes, er du godt på vej. Nu handler det faktisk bare om at finde ud af, hvilke krydderurter du gerne vil have. det kan her være en fordel at overveje, hvad du bruger meget af i din madlavning.

Så er der nemlig størst chance for, at du vil få brugt de krydderurter, som du planter. Du kan for eksempel plante nogle purløg, som er rigtigt gode i en lækker kartoffelsalat. Du kan også plante oregano, som du kan bruge til et hav af forskellige ting i madlavningen. Dette er altså guiden til dig, der gerne vil plantekrydderurter hjemme i sin have.