Plask løs i din helt egen pool og nyd ferien

Der er ingen bedre følelse end at lade sig drømme væk fra hverdagens gøremål i en pool med solen skinnende som glitter på vandets overflade. Men man behøver ikke tage på ferier til udlandet for at opnå den følelse. Ved at få bygget din helt egen pool i baghaven eller ved sommerhuset, kan du opnå velvære afslapning, så snart du træder ind ad havelågen. En pool kan designes præcis som du ønsker det, så dine eksakte behov bliver opfyldt. Du behøver ikke engang at stå for andet praktisk end at bestille en totalentreprise. 

 

Når man drømmer sig væk til den der helt perfekte feriestemning, behøver det ikke være noget, der kræver en flybillet eller en lang biltur til sydligere himmelstrøg for at gå i opfyldelse. Nej, ved at investere i din helt egen swimmingpool i flot skandinavisk design, kan du få den lækre feriestemning på en ellers kedelig torsdag efter arbejde. 

Vær dem med poolen og de skøre fester

Med en pool i din egen baghave er der rig mulighed for at være den populære vært til sjove og originale fester året rundt. Man kan nemlig få speciallavede løsninger, hvor poolen bliver opvarmet, så den også er behagelig og brugbar på en kold vinterdag eller en regnfuld efterårsmorgen. Da der kan indbygges lys i poolen, er det heller ikke en forhindring, hvis solen gemmer sig. Swimmingpool og dansk vejr lyder måske ikke som to uforenelige ord, men du kan stadig holde Hawaii-festen i november eller holde en sjov og anderledes julefrokost med poolaktiviteter og nissehuer. 

 

Det behøver ikke at være besværligt at eje en pool

Fra du bestiller din pool til du gør brug af den, behøver du faktisk ikke rigtigt at gøre andet end at læne dig tilbage og foretage et par valg, der gør lige præcis din pool til den rigtige løsning for dig.  Hos Pooltime har de stor erfaring med at finde de rigtige løsninger til dig og sørge for alle detaljer omkring byggetekniske teknikaliteter. Om det er dybden på din swimmingpool, der kræver specialmål, eller om du gerne vil have en overdækning, der går i spænd med designet på dit hus, så kan de lave det til dig. 

 

Måske vil du gerne nyde synet af din pool, selv når du ikke bruger den. I så fald kan du få et overdække i klar plast, der giver dig mulighed for at nyde solens glitrende stråler i det klare poolvand, gennem flot designede overdækninger. Med et overdække sikrer du også din have imod ulykker i forhold til dyr og børn, eller for den sags skyld dig selv, når poolen ikke er i brug. Se de mange muligheder igennem og find den rigtige løsning til dig og din have.