Puder i Uld

Hos Silkeborg Uldspinderi har vi et bredt udvalg af fine kvalitetsprodukter som puder og plaider i bløde, lækre og varme designs. Gennem tre generationer har Silkeborg Uldspinderi produceret uldprodukter af skandinavisk dansk design. De mange farver puderne findes i gør at man kan finde en eller flere puder til ethvert hjem. At tilføje et par puder er en god og let tilgængelig måde at følge tidens tendenser og dermed opdatere hjemmet – så sofaen for eksempel kan holde flere år endnu, grundet nye indtryk skabt af varme puder og plaider.

Vores plaider kan foldes som man har lyst til og lægges hvor den skal benyttes, eller i en fin kurv med vores bløde puder. Vores uldpuder giver dig mulighed for at gøre dit hjem indbydende og personligt. En pude skaber en afslappet stemning i sofaen og byder gæsterne velkommen til at sætte sig ned for en stund.

Uldpuder i forskellige farver 

Vores uldpuder er produceret ud fra vores unikke viden om uld og vævning. Vi har mange kompetencer når det gælder bearbejdning og vævning af produkter i kvalitetsuld – og bruger vores viden til at sikre at produkterne er dejlig bløde og langtidsholdbare, her får du et produkt med mere tyngde og varme i. Hos os kan du finde puder i 100% ren uld, hvor der er et stort udvalg af farver – her er der mulighed for at købe sofapuder i naturfarve eller sofapuder af farvet uld. Puderne er produceret til ikke at kradse – de er bløde og indbydende at lægge hovedet på.

Hvis puden – eller puderne ikke er nok i sig selv, kan du give dem selskab af den fineste plaid, hvor vi har et stort udvalg af både farver og størrelser. Puderne kan sammen med plaiderne forlænge sofaens levetid og dermed holde hjemmet stilfuldt og moderne ud fra din personlige smag og dine holdninger til design og indretning. Puderne leveres med fyld, så de er klar til at komme i sofaen så snart du har dem hjemme. Pudefyldet er udvalgt ud fra at det er dejligt blødt, samtidig med det holder pudens form rigtig længe. 

Pyntepuder

Puderne kan pynte fint på terrassen til en sommeraften med venner og familie eller på sofaen til når du bare er dig selv eller sammen med de nærmeste. Der er mange størrelser af sofapuder at vælge i mellem, den mest almindelige størrelse er 40 x 40 cm. Puderne passer til plaiderne, der også kommer i mange størrelser og materialer. Med de fine pyntepuder kan du indrette tone-i-tone eller skabe en fin sammensætning af farver der passer til alt andet i hjemmet. Her kan du finde lækre uldpuder til hjemmet.