Rengøring af ovn behøves ikke være besværligt

Ovnrensning er den nemmeste og hurtigste måde at klare rengøring af din ovn på. Du skal blot bruge noget ovnrens og et par minutter, og din ovn vil se helt ny ud.

Rengøring af din ovn kan være tidskrævende, men med ovnrens kan det gøres på få minutter. Du skal blot sprøjte rengøringsmidlet på de snavsede områder i din ovn og lade det sidde i et par minutter. Derefter tørrer du snavset væk med en fugtig klud. Så nemt er det! Din ovn vil funkle og skinne efter at have brugt denne ovnrens, og du vil kunne nyde de tilberedte måltider uden bekymringer, og uden at tænke rengøring som et onde.

Ovnrens letter rengøring af din ovn

Der findes mange forskellige produkter på markedet, når det gælder ovnrensere. Men hvordan ved du, hvilket produkt der passer til dine behov og din rengøring?

Det første skridt er at vurdere, hvor snavset din ovn er, og hvilken slags fedt og snavs der har samlet sig. Hvis det er et stykke tid siden, at du har rengjort din ovn, kan det tage længere tid at rengøre den. Til kraftig rengøring er Total Oven Cleaner en god mulighed. Du skal blot påføre det med en svamp og lade det sidde i et par minutter. Du vil se, at fedt og snavs begynder at løsne sig, hvilket gør det meget lettere at skrubbe. Når du har ladet det trække i blød, skal du skrubbe med en svamp eller børste og skylle med vand, og du vil se resultaterne af din rengøring på ingen tid.

Tips og tricks til rengøring i køkkenet

Når du skal rengøre din ovn, er der et par ting, du skal huske på. Først og fremmest bør du aldrig bruge slibende rengøringsmidler som f.eks. skurepulver til rengøring af din ovn. Det kan beskadige overfladen på din ovn, hvilket gør den sværere at rengøre i fremtiden.

Vælg i stedet et mindre skrapt rengøringsmiddel som f.eks. ammoniak. Vær dog forsigtig, når du bruger dette kemikalie, da det kan være skadeligt for dig og din husstand, så tænk over dette i forbindelse med din rengøring. Dansk ammoniak er ofte mere koncentreret end sin udenlandske pendant, så dampene kan være stærkere. Ikke desto mindre er ammoniak stadig en sikrere og mere effektiv løsning end skurepulver.

Så længe du tager disse forholdsregler i betragtning, skulle rengøring af din ovn være en leg!