Rollespilsterninger er et vigtigt element i mange rollespil

Rollespilsterninger er et vigtigt element i mange rollespil. De fleste rollespil bruger en række forskellige terninger til at afgøre resultaterne af spillet. Den mest almindelige terning er den 20-sidede terning, der kaldes D20. Når du skal bestå forskellige tests i et rollespil, er det ofte D20’eren der afgør om du lykkes eller ej. I kampssituationer bruges også D20’eren til at afgøre hvem der får lov at slå først, og om man rammer eller ej. Når man først har ramt sin modstander, kan de andre terninger komme på banen. Der findes mange forskellige typer terninger til rollespil. De fleste rollespil bruger dog ikke mere end 6-7 forskellige typer terninger. Nogle af de mest almindelige typer rollespilsterninger er D4, D6, D8, D10 og D12. D4’eren er den mindste af alle rollespilsterninger, og den der oftest bruges til at afgøre skade i kampsituationer.

D6’eren og D8’eren bruges også til at afgøre skade

D6’eren og D8’eren bruges også til at afgøre skade, men de bruges også til at bestemme hvor langt man kan flytte sig på et bræt under et rollespil. D10’eren bruges ofte sammen med D20’eren, som en slags ekstra chance for at lykkes i forskellige tests. Og endelig er der D12’eren, der er lidt større end alle andre rollespilsterninger . D12’eren bruges ofte til at bestemme skade fra de stærkeste våben, eller til at afgøre hvor meget liv forskellige monstre eller karakterer har.

Magic the Gathering er et af de mest populære kortspil i verden

Magic the Gathering er et af de mest populære kortspil i verden, og det er ikke uden grund. Magic byder på en unik og spændende oplevelse hver gang du spiller, og der er noget for enhver smag. Uanset om du er til strategisk tænkning, fantasi eller bare sjov og ballade, så kan Magic the Gathering levere det. Magic the Gathering har vundet mange priser, både for sit spil design og for dens grafiske elementer. I Magic the Gathering Skal man også bruge terninger til at holde styr på de liv man har undervejs i spillene.