Rustik køkkenindretning med denne guide

Af Boligjunkies - 16 May 2022

De fleste har en helt bestemt indretningsstil, som de benytter sig af i hjemmet. Hvis du er stor fan af den rustikke og rå indretning, er dette sikkert noget, som dit hjem bærer præg af. Hvis du ikke er helt tilfreds med din indretning af køkkenet, kan du læse videre her for at finde ud af, hvordan du gør dette rum rustikt i sin indretning.

Flotte træhylder

For at gøre din køkkenindretning mere rustik, er der en del ting, du kan overveje at tilføje. Køkkenet er dog et af de rum, som kan være lidt svære at skulle indrette – der er ofte ikke så meget plads til pynt og nips. Hvis du gerne vil tilføje rustik pynt i dit køkken, kan du overveje at finde nogle flotte træhylder, som kan hænges op derude. Herpå kan du nemlig stille en masse flot pynt – og denne pynt kan du finde hos metteditmer.

Disse træhylder er også noget, der vil give en god og rustik indretning af køkkenet helt i sig selv. de vil derudover også være det perfekte sted til krydderier, kogebøger eller lignende, som du gerne vil have til at stå fremme i dit køkken.

Overvej armaturet i dit køkken

For at fuldende den rustikke indretning i dit køkken, er det ofte de små detaljer, der gør en stor forskel. Det kan derfor være en fordel at overveje det armatur, som køkkenet har. Det er måske det samme armatur, som da du flyttede ind? så er det jo ikke sikkert, at det passer helt til den stil, som du ønsker i dit køkken.

Du kan i stedet overveje at udskifte det med nyt. Det kunne eksempelvis være en vandhane og køkkenvask i flot, børstet messing. Dette vil passe enormt godt til de flotte træhylder, som du også kan tilføje i dit køkken.