Sådan får du det bedste ud af dine svævehylder i træ

Svævehylder i træ er en af de mest anvendte hyldetyper til både hjemmet og til kontoret. Svævehylder i træ giver mulighed for at udnytte pladsen bedst muligt, og derudover kan du finde dem i mange forskellige størrelser, tykkelser og farver. Du skal dog være opmærksom på, at der er nogle ting, du skal overveje, inden du køber svævehylder i træ. Læs med her og få et par tips til valg af svævehylder i træ.

Brug svævehylder til at skabe hyggelige hjørner i stuen

Svævehylder er en populær hyldetype at vælge til hjemmet. Svævehylder giver nemlig mulighed for at skabe hyggelige hjørner i stuen. Eksempelvis giver de mulighed for at have nogle hyggelige billeder stående, som man kan kigge på, når befinder sig i sit hjem. Dette giver altså svævehylder en lidt anden funktion end almindelige hylder, da de ikke blot fungerer som opbevaring til diverse ting. Derfor kan det være en god idé at overveje at få nogle svævehylder til sin stue, hvis man gerne vil skabe hyggelige hjørner i stuen.

Sæt planter på svævehylderne og skab grønne oaser i hjemmet

En svævehylde er et af de møbler, der kan passe ind i ethvert hjem. De fylder ikke meget, og så kan man have dem hængende overalt i hjemmet. Svævehylder er især gode at have hængende i entreen, da man her typisk har brug for et sted at lægge sine nøgler og andre småting, som man altid har med sig ud af døren. Men svævehylder er ikke kun gode til dette formål – de kan også være med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet. En af de ting, man kan gøre for at skabe en hyggelig stemning, er eksempelvis at sætte planter på svævehylderne. På den måde får man planter ind i hjemmet, uden at de fylder for meget. 

Brug svævehylder som ekstra opbevaringsplads i badeværelset

Svævehylder kan bruges til at have styr på alle de småting, som man ellers har svært ved at finde plads til. I badeværelset kan man for eksempel lægge håndklæder, toiletartikler og andre småting på svævehylder. På den måde kan man udnytte pladsen bedre, og samtidig give badeværelset et mere ryddeligt udtryk. Svævehylder kommer i mange forskellige størrelser og former, så der er helt sikkert nogle, der passer ind i netop dit badeværelse.

Det er ikke svært at få det bedste ud af sine svævehylder i træ. Forhåbentligt har du fået inspiration til, hvordan du kan bruge svævehylder i dit hjem.