Sådan forvandler du en gammel bordplade til et moderne møbel

Spisebordet i dit køkken, din stue eller din spisestue er et vigtigt møbel i dit hjem. Det er her, familiens daglige måltider indtages sammen, mens også mange andre daglige aktiviteter foregår omkring eksempelvis et bord i køkkenet. Her kan der læses avis og laves lektier, og spisebordet er derfor på mange måde et samplepunkt for hele familien i en travl hverdag.

På samme tid er dit spisebord omdrejningspunkt for hyggelige aftener, når du har inviteret gode venner eller familie på besøg. Her er et godt og rummeligt spisebord en forudsætning for at kunne servere en lækker middag, mens spisebordet her også er med stil at skabe stemning og sætte gode rammer om en hyggelig aften.

Derfor er det naturligvis vigtigt at have et godt spisebord i boligen, som kan fungere som et praktisk og stilrent omdrejningspunkt for alle disse aktiviteter.

Men hvad gør du, hvis du har et gammelt bord, du ikke vil skille dig af med, men som ikke længere passer ind i stilen i dit hjem? Du kan vælge at opgradere det med nye bordben, som vil give nyt liv til dit gamle bord og gøre det mere moderne.

Stilrene Mingle bordben

Hvis du er på udkig efter nogle bordben, som vil gøre en bordplade mere skulpturel og elegant, kan du vælge de stilrene Mingle bordben.

Mingle bordben kommer i en ren V-form, som vil give en lethed til et stort spisebord, mens den flotte form på samme tid vil give et moderne udtryk til din bordplade.

Mingle bordben kan også kombineres med en Mingle bordplade, hvis du gerne vil have et helt nyt bord i dit hjem.

Ved at matche Mingle bordben med en Mingle bordplade kan du skabe det spisebord, du går og drømmer om, og som vil skabe de perfekte rammer for hele familien.