Sådan bringes sommerstemningen indenfor

Af Boligjunkies - 20 Jun 2022

Sommeren er over os! Endelig kan man tilbringe tid i haven i solskinnet eller slappe af med en god bog og et koldt glas limonade. Men det er ikke kun udenfor, det sjove sker. Læs med her og få et par tips til, hvordan du bringer sommerfølelsen med ind, så du kan få det fulde ud af sæsonen.

Let og sommerlig service

Om så man er pollenallergiker eller er blevet lidt for solbrændt fra gårdagens solbadning, så kan det blive nødvendigt at trække indendørs for en stund, selv når sommervejret frister til at blive udendørs. Du kan sagtens gøre disse pauser lige så hyggelige og sommerlune ved blot et par få ændringer i din bolig. Det kan nemlig virke demotiverende at blive indendørs, hvis indretningen er den samme som hen over vinteren.

Bring lidt lys og farve ind i boligen ved at udskifte sengetøj, pudebetræk på pyntepuder og evt. også tæpper i mere lyse og sommerlige farver. Det vil løfte stemningen i hjemmet. Du kan også pakke noget af vinterservicen væk og finde tallerkener, skåle eller glas med sommermotiver, som bringer en følelse af varme og ferie ved hvert måltid – selv når det indtages indenfor. Hvis du mangler inspiration til dette, kan du evt. undersøge dansk glaskunst og finde forskellige bud på flotte glas og flasker, du kan bruge til sommerens lækre drinks og limonader.

Bring naturen med ind i hjemmet

Det er stort set ligegyldigt, hvilken sæson vi befinder os i, det er altid en skøn idé at bringe naturen med ind, når vi indretter vores hjem. Om sommeren er der masser at tage af, så det er bare med at nyde naturens goder. Pynt med friske blomster rundtom i hjemmet for at bringe smukke farver og liv ind. Du kan også stille en skål frem med smagen af sommer såsom lækre blommer eller bær!