Sådan dekorerer du hjemmet med julepynt udendørs

Af Boligjunkies - 19 Nov 2021

Du har måske dekoreret dit hjem mange gange før i anledning af jul. Men hvor tit dekorerer du dit hjem udendørs? Det kan være med til at øge julestemningen for dig og for forbipasserende, når du får dekoreret dit hjem udefra på fantastisk vis.

Her får du således nogle gode ideer til, hvordan du kan pynte hjemmet udefra med julepynt.

Hæng en flot julekrans på hoveddøren

Du kan meget nemt dekorere din hoveddør til jul. Hvis du har en julekrans, kan du hænge den på hoveddøren, så man ved, at man vil træde ind i en hyggelig julestemning. Hvis du ikke ejer en julekrans eller andet julepynt udendørs, kan du klikke her.

Du kan selvfølgelig også lave din helt egen julekrans, som du kan hænge på hoveddøren. Så har du også fuld kontrol over, hvordan den ser ud.

Vær kreativ med lyskæderne

Du kan også være kreativ med brugen af lyskæder udenfor. Du kan for eksempel vikle nogle lyskæder rundt om buskene i haven. Du kan også bruge nogle mindre lyskæder til at dekorere de små potteplanter, så de også ser mere julede ud. Terrassen kan også pyntes fint op med lyskæder.

Brug en masse LED julepynt

Hvis du leder efter rigtig god julepynt udendørs, så kan du bruge en masse LED julepynt. Det kan for eksempel være et stort og lysende rensdyr, som du skal have stående i haven eller på taget. Det er en god ide at se på det store udvalg af LED julepynt, så du kan vælge det helt rette.

Hav et ekstra juletræ i haven

Det kan godt være, at du allerede har et juletræ indenfor, som er klar til at være centrum i dansecirklen. Dog er der ingen regler for, om du må have et juletræ udenfor. Du kan således pynte dette juletræ rigtig fint op for at have fantastisk julepynt udendørs.