Sådan får du din drømme terrasse

Af Boligjunkies - 25 Nov 2021

En terrasse er et godt samlingspunkt for hele din familie. Her kan i få dejlige stunder, hvor I kan spise aftensmaden sammen ude på terrassen, spille brætspil eller bare slappe af med god bog. Der er mange muligheder, når det kommer til en terrasse. Det er både i forhold til, hvordan den kan se ud, hvilket pynt du kan vælge imellem, og hvilket ekstra tilbehør, som du kan købe til din altan. I denne artikel vil vi hjælpe dig godt på vej til, hvordan du kan få skabt din drømme terrasse.

Sådan anlægger du en terrasse

Det kræver god planlægning at anlægge en terrasse. Først skal du planlægge, hvor den skal være, og hvor meget den skal fylde. Det vil være bedst, at du får målt alt op forinden, så du ved helt præcis, hvor meget plads du har at gøre med. Du kan hyre firmaer, der kan anlægge din terrasse, så du får den terrasse, du altid har drømt om. Måske du gerne vil have en bestemt slags træsort til din terrasse eller måske er du mere til at få en terrasse lavet på fliser? Undersøg dine muligheder, før du tager en endelig beslutning.

Hvad kan du købe til din terrasse?

Når du har selve terrassen færdig, så skal du i gang få den ordentlig indrettet. Her skal du bl.a. ud og finde havemøbler. Der findes forskelligt slags havemøbler, som du kan vælge imellem. Det kan både være træ – eller plast møbler. Du kan også købe lanterner, der kan give hyggeligt belysning, når solen er gået ned, og du skal sidde og nyde en drink.

Køb læsejl til din terrasse

Hvis du bor i et område, hvor husene er bygget tæt eller hvor der er ofte meget blæst, så kan du overveje at få læsejl til din terrasse. Det er en perfekt måde at få skærmet af på, når du sidder ude på din terrasse og ønsker lidt privatliv. Det er også godt til at give din terrasse læ, hvis det blæser meget, der hvor du bor. Du kan få lavet læsejl til din terrasse, så det passer med din terrasses størrelse og form.