Sådan finder du en kvalificeret murer

Af Boligjunkies - 20 Apr 2021

Det er snart sommer og dermed er det også højsæson for meget arbejde på boligen. Det skyldes, at det kan være svært at løfte taget af eller bryde mure ned, når man har at gøre med de øvrige årstider, der er mere præget af regn og ustadigt vejr.

Derfor giver sommer og sol helt fantastisk anledning til at få ringet til den lokale murer og få taget hånd om håndværksopgaverne. Men hvordan finder du den bedste murer til opgaven?

Find din murer på denne måde

Når du skal finde din murer til ombygning eller et renoveringsprojekt, er det naturligvis lettest, hvis du har nogle personer i dit netværk, som kan anbefale dig en dygtig håndværker. Men det er desværre ikke altid tilfældet. Bor du i en mindre by, er det dog stadig ofte lettere at finde en god murer, da man har en bedre idé om nærområdets dygtige virksomheder.

Bor du derimod i en større by, er der mange at vælge i blandt. Det gør det paradoksalt nok også mere svært at træffe en beslutning, hvis ikke du kender murerfirmaet i forvejen. For du kan jo lige så vel vælge forkert som rigtigt!

Tag derfor et kig på firmaets hjemmeside. Ved ML Murerservice kan du f.eks. læse, at de er dygtige til badeværelser og generelt murerarbejde, som de udfører i hele Trekantområdet – Se deres hjemmeside her.

Hvis du får et godt indtryk fra murerens hjemmeside, kan næste skridt være at undersøge deres anmeldelser fra andre brugere. Se efter disse på enten Google eller på specifikke anmeldelsesportaler for håndværkere. På den måde kan du let se, hvilke virksomheder der er opkaldet værd – og hvor du ikke skal bekymre dig om at rette henvendelse.

Husk! Når du taler med håndværkere, er det altid en mulighed at bede om et uforpligtende tilbud. Gør gerne dette ved 3 forskellige firmaer. På den måde kan du bruge tilbuddet til at forhandle den bedste pris.

Held og lykke med sommerens projekter.