Sådan kan du forny dit køkken

Af Boligjunkies - 13 Dec 2021

Drømmer du om at give dit køkken et nyt udseende? Så kan du skabe store forvandlinger med disse tips, som vi nævner i denne artikel. Et køkken er et vigtigt rum, og ofte er det et samlingspunkt for hele din familie. Du kan skabe en hyggelig atmosfære ude i dit køkken ved at optimere og dekorere køkkenet, så det bliver et favorit spot for alle familiemedlemmer.

Skift dine skabslåger ud

Hvis du har et køkken, hvis indretning du egentlig godt kan lide, så kan du optimere udseendet ved at skifte dine skabslåger ud. Måske du fik lavet køkken et stykke tid tilbage, hvor stilen var lidt anderledes? Udskiftning af skabslåger i dit køkken kan gøre enormt meget ved dit køkken, og det kan komme til at se helt nyt og moderne ud. Hvis dine gamle skabslåger var af mørkt træ, så kan du overveje lyse skabslåger, da det er mere tidløst og vil ikke umiddelbart gå af mode.

En ny bordplade

Hvis du har gamle bordplader i dit køkken, der ser temmelig slidt ud, så kan du overveje at få dem skiftet ud. Det kan godt blive dyrt at investere i en bordplade i træ eller i granit – derfor kan du overveje selvklæbende folie til din bordplade. Her kan du få folie, der har træmønster eller marmormønster, så du kan snyde alle og enhver. Det er nemmere at holde og det er betydelig billigere, end hvis du skulle ud og investere i en dyr træbordplade. Du kan også bruge selvklæbende folie i dine vindueskarme i køkkenet, så du får et mere strømlinet look.

Få malet dit køkken

Dit køkken kan komme til sin fulde ret, hvis du får malet væggene med en ny farve. Måske skal der ikke mere til, end at male dine vægge for at give køkkenet en ny stemning. Maling kan komme i alverdens farver, så du kan finde en farve, der matcher med dit køkken design. I stedet for at male hele rummet, så kan du nøjes med at male en side af en væg.