Sådan vælger du de helt rette spisebordsstole til spisestuen

Af Boligjunkies - 19 Jan 2022

Har du investeret i et nyt spisebord, eller er du blot træt af at se på de gamle spisebordsstole, og er du derfor på udkig efter et sæt nye stole til at pryde din spisestue? Det kan om end være svært at finde frem til de helt rette stole. Der er nemlig en række ting, du bør gøre dig nogle tanker om, inden du træffer dit valg.

Vælg stole der går godt med din indretningsstil

Vi har hver især vores helt unikke indretningsstil, og det er vigtigt at tage højde for netop denne, når du skal vælge spisebordsstole. Med det enormt velassorterede udvalg af stole på markedet, er det heldigvis nemt at finde frem til et sæt, der matcher lige netop indretningen i dit hjem.

Du kan eksempelvis tage et kig på disse hay stole og få inspiration til valget.

Passer stol og bord til hinanden?

Der kan generelt være forskelle i højden på spiseborde, hvorfor du gør klogt i at undersøge, hvorvidt dit valg af stol passer til dit spisebord. Der er nemlig intet værre end at købe et sæt spisebordsstole, som enten er for lave eller for høje til dit spisebord.

Mange møbelforhandlere tilbyder, at du kan få stolene med hjem for netop at prøve dem, inden du beslutter dig for at købe dem, og det er helt bestemt det værd at gøre brug af denne service.

Få syn for sagen

Har du undersøgt udvalget af stole online, og har du fundet frem til nogle, der passer rigtig godt ind i din spisestue? Så kan du med fordel drage mod en møbelforretning, der forhandler netop disse stole, således at du kan få syn for sagen. Det kan hjælpe dig med at beslutte dig, og du kan ligeledes prøve stolene for at blive helt sikker på, hvorvidt de er et godt match.