Annonce-banner

Se hvad du kan med energispareordningen

11. februar 2021

Isolering af huset er en rigtig god ide og du kan få statstilskud til alle energi forbedringer, men ikke kun det. Er du i tvivl om hvad der kan betale sig for dig, så tag kontakt til os og få rådgivning her Køb af energivenlige apparat er en god ide, da det sparer energi og dermed penge. Køb af en elbil er helt klart en god ide, da den slet ikke bruger brændstof, men kun strøm, hvilket i høj grad er et energibesparende tiltag.

Skift dine glødepærer til LED-pærer, hvilket er en god ide fordi de bruger mindre energi og har en lang levetid. Husk at alle varmeforsyninger skal være certificeret og leve op til de gældende standarder. Husk at alle varmeforsyninger skal være certificeret og leve op til de gældende standarder. Hvis du får installeret en ny varmeforsyning, så husk at tjekke at producenten er certificeret. Vælg en varmeforsyning med fjernstyring. Det vil være en god ide og sparer energi og dermed penge. Læs mere her 8380.dk

Spørgsmål og svar

Hvad er energispareordningen?
Energispareordningen er en ordning, der sikrer en forbedring af dit hus. Dette kan både være isolering af huset, vinduer, varmeforsyninger, køling, ventilation, eller andre energibesparende tiltag. Det er en samlet ordning, hvor du får tilskud af staten.

Hvordan får jeg tilskud til energispareordningen?
Der kan laves en konkret beregning af dit hus, og her vil der være et skøn over hvor meget energi du kan spare. Dette skal du så kontakte os om, og vi vil herefter komme ud og tjekke om det er en god ide. Vi kan desuden også hjælpe med at søge tilskud til energispareordningen. Her vil vi også stå for at lave skøn, søge tilskud, efterse og installere dette.

Kan jeg få tilskud til energispareordningen?

Kan du få tilskud til energispareordningen? Ja, der kan du få tilskud i form af et tilskud. Du skal dog kunne dokumentere at huset er energimæssigt forurenet. Det vil sige at det har fået en såkaldt Energimærkning svarende til energimærkning C. Når du har fået denne, kan du søge om tilskud til energispareordningen.

Hvad kan jeg få tilskud til?

Der kan du få tilskud til at få lavet energispareordningen og her vil vi tage stilling til om det er en god ide for dig. De tilskud du kan få er et tilskud til energispareordningen, en afgiftsfri pålidelig afregning, en støtte til en tidsbegrænset rentefri lån eller en støtte til et tilsagnsbaseret lån.

Hvad er besparelsen ved energispareordningen?

Der vil være en såkaldt energibesparelse. Det vil sige at du sparer på elregningen, og at dette også kan betyde at der er mere penge at gøre godt med. Der vil også være en besparelse på varmeregningen, da det vil gøre at huset holder bedre på varmen, og dermed er der mindre energi når det kommer til at holde på varmen.