Skab din egen hjemmebar med barstole

Mangler du noget nyt til køkkenøen, eller er du begyndt på et projekt i kælderen om at lave din egen hjemmebar? Så er du nok på udkig efter barstole.

Med barstole kan du sætte dit helt eget præg på dit hjem eller arbejdsplads. Du kan lave alverdens hyggehjørner med barborde og barstole i forskellige højder, samtidig med at barstole kan bruges som ekstra stole ved bordet, når du har mange gæster. Hvis du har problemer med ryggen, så tænker du nok, at barstole ikke er det rigtige valg for dig, men du finder også en ergonomisk barstol blandt udvalget, der kan indstilles i højden. Således kan du bruge den som almindelig stol, barstol eller som stol på arbejdspladsen.

Inviter vennerne over i din nye hjemmebar, hvor du kan lege bartender. Her kan man få mange timer til at gå sammen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste barstol.

Stort udvalg af barstole i forskellige designs

Når du skal ud og vælge barstole, så er det vigtigt, at du ved, hvilket udtryk du prøver at skabe. Du kan eksempelvis være kreativ med en retro stol, eller vælge den meget klassiske stol af træ. Det er også forskelligt, hvordan benene ser ud. Her finder du både træben, stålben og drejefod. Du finder barstole med sædehøjde fra 61 cm til 87 cm. De fleste barstole har naturligvis justerbar højde, således har du mulighed for at tilpasse dem til lige netop din bordplade. Barstole er efterhånden meget typisk at se i danske hjem. De er med til at skabe en god indretning, og så er de også yderst behagelige at sidde på oppe i den højde. Det er ikke alle barstole, som har ryglæn, og dette skyldes typisk, at stolene kan skubbes ind under bordpladen, og dermed fylder de ikke særlig meget. Det er altså nogle smarte stole, som hurtigt og nemt kan gemmes væk. Nogle barstole er minimalistiske og passer derfor rigtig godt ind i et simpelt skandinavisk hjem, og andre er runde i designet, som gør den meget retro, hvilket også er et super udtryk at give sin hjemmebar.