Skaf dig af med gamle møbler til stue og kontor – find nye

Af Boligjunkies - 23 Jul 2021

Du er måske ved at være træt af flere af stuens eller kontorets møbler efterhånden og ønsker lidt fornyelse, uden du går bankerot af det? Du kunne selvfølgelig finde billige møbler på genbrug, hvis du er okay med ikke at være den første ejer, et møbel har haft. Men du kan nemt finde forhandlere med tilbud på billige møbler til stue, kontor og andet. Fx finder du altid lave priser hos Profil Møbler.

Giv stuen en saltvandsindsprøjtning med nyt møblement

Hvad kunne dagligstuen trænge til af nye møbler? Det kunne være, det nu var på tide at skifte den gamle, polstrede tomandssofa ud med en lækker chaiselong, som en lille familie kan samles på og er perfekt til middagslurer. Eller du ønsker måske bare en bedre lænestol, som du kan slappe af i og justere, alt efter hvor træt du er? Sådan en komfortabel recliner lænestol er aldrig et uønsket møbel.

Overvej en ny stol eller skrivebord til hjemmekontoret

Hvad så med det hjemlige kontor, hvor du skriver fakturaer, retter i forskudsopgørelsen – og sidder ved det andet fjernsyn med familiens hund, når resten af familien ser håndbold inde på stuens store tv? Kontorstole med ordentlige ryglæn skal du i hvert fald have, hvis du ikke allerede har investeret i én og sidder på en barstol nu. Det kunne også være, du skulle have et nyt skrivebord med skuffer.

Kan du klare ikke at have designermøbler?

Designermøbler koster kassen, så kan du forlige dig med noget, der ikke har ikonisk design, men et stilrent og neutralt udseende, er det at handle hos fx Profil Møbler den oplagte løsning. Og hvis du leder efter møbler til dit erhverv – altså til at fylde et rigtigt kontor, reception eller venteværelse op med, er de med deres brede udvalg inden for sofaer, stole og reoler en kærkommen handelspartner.