Skovhuus – perfekt til vinter

Skovhuus strik er ved at være en ældre familieejet virksomhed som stammer fra 1972. Her var det Johannes Skovhuus og hans kone Anne Marie, som havde en stor kærlighed for strik, og startede hermed virksomheden i Herning. Johannes Skovhuus var en mand som arbejdede utrolig hårdt i hans dagligdag. Han kørte nemlig ud med varer og solgte dem som lige var produceret, og kom derfor utrolig sent hjem hverdag. Dette har dog været med til at danne virksomheden, og har lagt deres grundlag indenfor strik branchen. De havde begge igennem længere tid haft en stor kærlighed til strik, og havde et generelt godt blik til at se kvalitet. Virksomhede3n voksede der ud af og i 1980 besluttede man at flytte produktionen ud til den nybyggede fabrik i Birk. I dag er Skovhuus strik mere end 21 arbejdere på fabrikken med flere forskellige afdelinger. Skovhuus har holdt fast i deres traditioner, hvor virksomheden fortsat i dag er familieejet.

Skovhuus tilbyder utrolig høj kvalitet

Skovhuus strik er utrolig populært blandt mange, og er helt perfekt her til vinter. Kvaliteten er nemlig så høj at du med sikkerhed vil kunne holde varmen hele vinteren igennem. Derudover vil du se utrolig flot ud, da de er meget modebevidste og kender de forskellige trends indenfor moden i verden. De samler deres viden  med deres mange medarbejdere, som rejser verden rundt og samler alt det viden som de overhovedet kan. Så som du kan høre, så er Skovhuus strik helt perfekt til den modebevidste og samtidig godt kan lide god kvalitet.  Der ligger generelt utrolig mange tanker bag deres lækre design. Lige meget om det er de farver som trender eller om det er mønstrene på trøjerne. Derudover så har virksomheden nogle utrolig gode samarbejdspartnere, som har fungeret utrolig godt i mange år. Dette er utrolig vigtigt, da de altid kan regne med deres leveringer i forhold til om kvaliteten er i orden.

Skovhuus strik er lige til dig!

Skovhuus strik er altså virkelig et populært brand blandt strik elskere. Det er også trøjer som utrolig mange vil elske og gå med. De vil samtidig være en utrolig god gave at give til en du holder af eller en som nemt kan komme til at fryse over vinteren. Så skynd dig ind og bestil din strik trøje hos Skovhuus