Smukt sølvbestik fra Georg Jensen

Af Kevin - 18 Jan 2022

Georg Jensen sølvbestik henvender sig til den tidløse og kvalitetsbevidste forbruger, der ikke går ned på hverken kvalitet eller design. Høj kvalitet og smukt design er nemlig netop, hvad du får i Georg Jensen sølvbestik. Det er bestik, der kan bruges til enhver anledning og enhver tid, idet designet ikke mindst er smukt men også tidløst. Altså et det bestik, der aldrig går af mode og som du kan have glæde af i mange år frem. Det er desuden noget utroligt eksklusivt bestik, som udstråler sans for kvalitet og design. Ønsker du derfor at sætte prikken over i’et på din borddækning? Så kan du med stor fordel vælge Georg Jensen sølvbestik. Du finder det online flere steder, men du kan nemt og hurtigt købe dit Georg Jensen sølvbestik her.

 

Historien om brandet bag Georg Jensen sølvbestik

Brandet, Georg Jensen, er opkaldt efter manden bag med samme navn. Han hed Georg Arthur Jensen og var en dansk sølvsmed og designer, der blev uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Efter uddannelsen arbejdede han med keramiske værker for blandt andet det anerkendte brand, Bing og Grøndahl. Nogle af disse keramiske værker blev udstillet på verdensudstillingen i Paris, og man kan derfor også roligt sige, at hans værker før hans egen virksomhed var utroligt populære. Han valgte altså at åbne sin egen virksomhed i 1904, og Georg Jensen sølvbestik er blevet produceret lige siden. Hans eget brand blev hurtigt populært i især Danmark, og det er den dag i dag ét af de mest eksklusive brands, du kan få fingrene i. Har du derfor også Georg Jensen sølvbestik liggende i din bestikskuffe, siger det meget om din sans for både kvalitet og design.

 

Skræddersy dit køb af Georg Jensen sølvbestik til netop dine behov

Når du køber dit Georg Jensen sølvbestik online, har du rig mulighed for selv at tilpasse dit køb, så det matcher netop dig. Det betyder, at du kan købe netop de knive, gafler eller skeer, du mangler, hvis du allerede samler på det smukke bestik. Du kan dog også købe hele serien, hvis du ønsker at samle på det påny. Mulighederne med Georg Jensen sølvbestik er mange, og følger du linket øverst i artiklen, har du rig mulighed for at gå på opdagelse blandt et stort udvalg online.