Snedkerkøkkenet er konceptet for dig, der ynder det rustikke

Af Boligjunkies - 22 Jul 2021

Ønsker du at få et nyt køkken, men er usikker på hvilket koncept du skal vælge? Tja, altså du kunne vælge et modernistisk koncept med masser af paneler i sort og hvid, hvor både opvaskemaskine og køleskab er gemt af vejen bag grebsløse låger. Eller du kunne vælge et landkøkken med meget lys, godt med plads og en simpel farvepalet. Som noget mere fængende finder du snedkerkøkkenerne.

Lad træ være det dominerende materiale i køkkenet

Navnet siger alt – træ fylder det hele i dit elegante snedkerkøkken, hvis du nu ender med at vælge sådan ét. Når der står elegant, er det fordi, at snedkerkøkkener formår at anvende træ på utallige måder både til tunge bordplader og skuffefronter, men også til elegante, rillede træpaneler til at pryde såvel loft som køkkenskrankers sider. Kan det laves af træ, så hører det til i et snedkerkøkken.

Find roen i et veludført snedkerkøkken

Hvorfor vælge et snedkerkøkken frem for andre koncepter? Pas – eller, det kommer an på smag, og smag er individuel. Hvis du vil møde den friske duft af træ hver morgen, når du sætter kaffen over, og du finder ro ved at se nuancer af beige og brun – alt efter om du har valgt et lyst eller et mørkt snedkerkøkken, så er konceptet for dig. Desuden patinerer træ, hvilket ikke kan siges for marmor.

Snedkerkøkkenet er en hyldest til godt håndværk

Snedkerkøkkener holder i mange år – sandsynligvis længere end dig. Som noget andet går konceptet aldrig af mode, netop da et vellykket snedkerkøkken er en hyldest til godt håndværk. Desuden gør materialevalget og farvepaletten, at et snedkerkøkken passer fint ind i alle hjem, når bare de ikke har implementeret et modernistisk look i andre rum. Ellers opstår der et clash mellem koncepterne.

Er du interesseret i konceptet? Hør om dine muligheder hos en leverandør.