Sover du dårligt om natten? Måske tid til en ny seng

Vi har siden barnsben fået at vide, at vi skal værne om vores nattesøvn, da den er meget vigtig. Får du ikke sovet godt om natten, er sandsynligheden for at du hænger ordentligt sammen dagen derpå meget mindre. En svækket søvn kan hurtigt gå ind og påvirke din arbejdsdag og fritid, da du vil føle, at du mangler overskud til selv de mindste ting. Der kan være mange grunde til, hvorfor man sover om natten, én af dem kan være, at sengen ikke lever op til din krops behov. Måske det er på tide med en udskiftning.

Også god til den almindelige borger

Et godt sted at starte, når du vil forsøge at forbedre din søvn, er ved at vende blikket mod din seng. Det er her du bruger de sovende timer, hvoraf den bør opfylde ethvert behov. Forsøg dig eventuelt med en billig elevationsseng. Mange, når de hører ordet elevationsseng, leder tankerne direkte hen til hospitaler og sygesenge, men disse er langt fra kun nyttige til folk med skader og sygdomme. Generelt kan elevationssenge være rigtig gode til folk, der oplever mange nakke- og rygsmerter, men gør sig også velegnede til andre, som måske bare har svært ved at falde i søvn, når de ligger på ryg, side eller mave. En elevationsseng kan altså fungere til de fleste.

Sådan fungerer en elevationsseng

En elevationsseng fungerer ved, at hældningen af denne kan justeres. Det gælder både for dine fødder og dit hoved. Måden dette gøres på er typisk ved en motor, som kan styres gennem en mobil fjernbetjening eller et system fastsat på sengen. Der findes altså flere indstillinger i alle ender, som gør, at du kan ligge så behageligt som muligt. Har du derfor problemer med at sove om natten, eller trænger blot til en ny seng, kunne elevationssengen være noget for dig.