SPOTSHOP – Troværdig og kvalitetsbevidst virksomhed

SPOTSHOP er en 100 % dansk ejet webshop, der har beliggenhed i Allerød. SPOTSHOP er etableret af de to venner, Jan Carlsen og Henrik Andersen, der begge har en stor passion indenfor det lækre produkt, den gode pris og god service. Det er det koncept SPOTSHOP er bygget op omkring, samtidig med at de ønsker at drive en ærlig og kvalitetsbevidst virksomhed. De importerer selv alle deres produkter og bliver solgt direkte til dig uden nogle fordyrende mellemmand og alle deres produkter ligger allerede på deres lager i Allerød. De sælger primært produkter indenfor lys, og har et meget bredt sortiment. Du kan finde alt fra indendørsbelysning, til udendørsbelysning, til LED produkter og meget mere. Så er du på udgik efter et bestemt form for lys, så er SPOTSHOP med sikkerhed det sted du skal tage hen og kigge.

Hvem står bag SPOTSHOP?

De to venner Jan Carlsen og Henrik Andersen er de to personer, der står bag virksomheden. Jan har i mange år været selvstændig og besidder store evner når det kommer til det tekniske baggrund. Han har meget erfaring indenfor både grafisk arbejde og videoproduktion. Henrik har en baggrund indenfor det kommerciel og har de seneste to år arbejdet i Tyskland som direktør. Der var han ansvarlig for produktionen af flere af de produkter som SPOTSHOP i dag sælger og importerer. Med deres erfaring og viden har de et unikt kendskab til alle produkterne og virksomheden er ikke større end at du bare kan ringe til Henrik, hvis du har brug for rådgivning til produkterne. De er derfor parate til kunderne kvalitetsprodukter til gode priser, samtidig med at du får en professionel rådgivning.

SPOTSHOP er en ærlig og kvalitetsbevidst virksomhed

Alle kan nemt skrive at de ønsker at drive en ærlig og kvalitetsbevidst virksomhed, så er SPOTSHOP blevet certificeret af e-mærket. Det er de blevet fordi de vil sikre deres kunder den bedste oplevelse. E-mærket er hele Danmarks garanti for sikker e-handel og derfor kan alle kunderne være sikker på at SPOTSHOP gør deres bedste for at give kunderne den bedste oplevelse. Skulle det ske at der var noget der gik galt, så er det ganske gratis at ringe ind til SPOTSHOP får at søge hjælp. Det er b.la. derfor at de anses for at være en ærlig og kvalitetsbevidst virksomhed.