Ståltag eller hatprofil? Profilmetal A/S tilbyder tagløsninger til erhverv

Mangler du en ny hatprofil eller et flot ståltag til din virksomhed eller til en af dine kunder? På profilmetal.dk finder du et bredt udvalg af tagløsninger, facadeløsninger, facadeinddækninger og taginddækninger. Læs mere om det brede udvalg her i artiklen.

Hatprofil, sålbænk, vandnæse, sideinddækninger og andre typer facadeinddækninger

Hos Profilmetal A/S har de alt det, du går og drømmer om, når det kommer til tag- og facadeløsninger for virksomheder og erhverv. Her finder du blandt andet standard inddækninger, hvis din virksomhed har brug for en ny facade, eller hvis én af dine kunder har henvendt sig med en forespørgsel. Uanset behovet har de en løsning for dig. Deres facadeinddækninger indbefatter blandt andet en hatprofil, sålbænk, vandnæse, sideinddækning samt inddækninger til indvendige og udvendige hjørner. Der er derfor en god chance for at du eksempelvis kan finde netop den hatprofil, som du har brug for. Deres hatprofiler eller hatteprofiler i stål fås både som hatprofil til et indvendigt hjørne, hatprofil til et udvandigt hjørne samt en mere klassisk hatteprofil i flere forskellige størrelser. Når du køber stålfacader og andre løsninger med stålplader på profilmetal.dk, er du ikke bare sikret et produkt af en høj kvalitet til en favorabel pris. Du får også god hjælp fra fagfolk, da de har mere end 20 års erfaring med selv at fremstille stålprofilpladerne på egen fabrik. Derfor har de en stor viden om både materialet samt håndteringen af pladerne og det dertilhørende udstyr, som for eksempel stålinddækninger til stålfacader. Besøg www.profilmetal.dk eller kontakt dem på +45 56 63 02 22 eller info@profilmetal.dk for at nyde godt af deres know-how.

Køb et ståltag med op til 40 års garanti på www.profilmetal.dk

Når det kommer til løsninger inden for ståltag, er Profilmetal ligeledes din ven i nøden. På deres hjemmeside finder du et bredt udvalg af sinusplader og trapezplader, der er ideelle til konstruktionen af netop din virksomheds eller dine kunders ståltag. Begge typer ståltagplader fås i forskellige mål og med forskellige størrelser profiler, og der er derfor en god mulighed for, at du finder netop den type og udformning, som passer til dine behov. Her er der tale om ståltag af en høj kvalitet og til en fornuftig pris, hvor du ovenikøbet får op til 40 års garanti på de profilerede stålplader. På grund af den høje garanti og den høje levealder på et ståltag generelt, er der dermed tale om en rigtig god investering. Denne type tag er desuden 100 % genanvendeligt, samtidigt med at det kræver et minimalt vedligehold. Derudover er det et godt valg i forhold til helbredet, da det ikke kræver brug af skadedyrsbekæmpende midler, og da det ikke udskiller hverken radon, gasser eller flygtige kemikalier. Du kan læse meget mere om de forskellige fordele og mulighederne ved at vælge et ståltag, når du besøger www.profilmetal.dk.