Annonce-banner

Stilren og hyggelig have? Få inspiration her

28. januar 2022

Hvis du er heldig at have eget hus, er en af de helt store fordele, at du også kan nyde gavn af den have, som følger med. Det er rart at have noget grønt og pænt at kigge på inde fra stuen og køkkenet, mens det er en ren luksus at kunne sætte sig ud på terrassen eller lægge sig på et tæppe på græsplænen, når vejret er godt.

At have egen have giver et væld af muligheder for at nyde livet i eget eller andres selvskab, og derfor kan det naturligvis også betale sig at gøre lidt ud af indretningen i haven for at gøre den endnu mere indbydende og hyggelig at opholde sig i.

Det kan du naturligvis gøre ved at plante nogle smukke blomster og sørge for at klippe græsset og hækken, mens andre mere permanente installationer som eksempelvis din terrasse og gangstier også er nødvendige i den gode have. 

Du kan også gøre haven mere interessant og flot ved at inkorporere andre flotte elementer som eksempelvis granittrin, der vil tilføje et flot og naturligt udtryk i haven.

Hvad kan du bruge granitsten til i haven?

Granitsten kan bruges til mange forskellige ting i haven, men de er oplagte at placere der, hvor der er et naturligt fald i niveau i din have.

Her kan en granitsten give et solidt og skridsikkert trin fra et niveau til et andet, hvorfor en granitsten både kan tjene en praktisk og en æstetisk funktion.

Granitsten kan også bruge til at lave hele trapper med, hvor du kan placere flere granitsten efter hinanden i forskellige niveau ved eksempelvis terrassen.

Granit er et yderst stærkt materiale, som vil holde i mange år, og du få derfor et element i haven, som du ikke skal bekymre dig om at vedligeholde, men som bare bliver ved med at give år efter år.