Tag brodden af støjen omkring dig med et træstøjhegn

Nogle folk har lettere ved at sove gennem støj end andre. Hvis du er vokset op ude på landet, så er det nok lidt svært for dig at forlige dig med det virvar af ambulancesirener, hjulspindsagtige lyde og trusler råbt mellem fulderikker, alle med bolig midt i en større by skal lægge øre til hver aften, nat og tidlig morgen. Bor du i en lejlighed, er der ikke meget at gøre. Bor du i hus, kan du få et støjhegn.

Absorbér den udendørs støj med et støjhegn

Støjhegn i bæredygtigt træ uden for dit hus kan være en fin løsning, hvis du både ønsker at tage det værste af den udendørs støj, og du foretrækker en løsning, der trækker på naturens materialer. De her støjregn virker ved at absorbere støjen. Det vil sige, at de ikke bare reflekterer den. Og trods de er lavet af naturlige materialer, har de faktisk en meget lang levetid, der kan måles i op til flere årtier.

Naturlige støjhegn kræver ikke det store vedligehold

Et støjhegn i træ kræver ikke det store vedligehold – faktisk er det meget sjældent, du behøver at skænke dem en tanke. Så hvis du er bange for, at det at tilføje et naturligt støjhegn til din private bolig eller til en ejendom, du lejer ud, kan volde en masse ekstraopgaver for din ejendomsservice, kan du godt ånde lettet op. Når først hegnet er monteret, skal det bare have lov at stå for sig selv.

Ikke alle støjhegn i bæredygtigt træ er ens

Du har forskellige løsninger inden for støjhegn, også hvis vi kun ser på dem med naturlige materialer. Om et hegn har barket eller afbarket pil er ét eksempel på en forskel. Om hegnet fås prydet med klatreplanter eller ej er et andet. Se alle dine muligheder, før du lægger dig fast på et bestemt hegn.