Tid til varmere himmelstrøg? – køb bolig i Frankrig

Af Boligjunkies - 30 Mar 2023

Er du en af de mange individer herhjemme i Danmark, som går rundt med drømmen om en bolig et sted i udlandet, så kan det være, at du skal til at inddrage de franske fornemmelser i dine overvejelser.

Frankrig har længe været et populært rejsemål for mange danskere, og især de sydfranske egne har igennem årenes løb været vært for danske familier, når sommeren er på sit højeste. Lige netop derfor kan Frankrig også være landet til din næste investering.

At byde et nyt eventyr velkommen i ens liv

Med et køb af bolig i Frankrig starter du et nyt eventyr op. Et eventyr som kan være den afveksling, som du og din familie har ledt efter i en længere periode.

Måske er det fordi, du ikke længere er en del af det danske arbejdsmarked, måske er børnene flyttet hjemmefra, eller måske har du blot brug for at prøve noget nyt og noget helt andet. Grundene til at hive teltpælene op er mange. Eventyr er der nok af ude rundt omkring i verden, det handler blot om at turde at gå disse i møde.

Men hvordan starter man egentlig rejsen mod en bolig i udlandet – her taler vi naturligvis om Frankrig – op?

En dygtig ejendomsmægler der kender til markedet

Først og fremmest handler det om at skabe en god kontakt til en dygtig og erfaren ejendomsmægler, som ved, hvordan disse processer bliver udført bedst muligt.

Med en dygtig ejendomsmægler, der kender godt til markedet – både forholdene herhjemme og forholdene i Frankrig – kan du med god ro i maven begynder at gøre drømmen til en del af din virkelighed.

De sydfranske egne er især tiltrækkende for mange danskere, men om dette er det rigtige område for dig og din familie, kan du og din ejendomsmægler sammen finde frem til. For også her vil du opleve rigtig god vejledning.