Tips og tricks til dig, som ønsker en fed ferie i en Autocamper

Af Boligjunkies - 07 Jan 2023

Der er intet bedre end dejlig, velfortjent ferie. Det er noget, som de fleste glæder sig til. Det kan du måske også mærke, når du tænker på at slippe væk fra det kolde vejr herhjemme i Danmark? Du skal måske derfor allerede i gang med at planlægge din næste ferie? I så fald så læs med her, hvor du får nogle tips og tricks til at holde ferie i en Autocamper.

Planlægningen er vigtig 

Det første du skal gøre, er at planlægge din rejse. Det er vigtigt med god planlægning, og herunder er det første punkt at vælge en destination. Du kan vælge de fleste lande i Europa, som byder på megen storslået natur, men også fantastiske storbyer. Du kan gøre op med dig selv, om hvorvidt du gerne vil køre langt hver dag, eller om du hellere vil have god tid til at oplever de steder, hvor du tager hen. Når du har styr på dette, skal du selvfølgelig leje eller købe en autocamper, hvis du ikke har én. Du kan med fordel tjekke her, hvor der er et Stort udvalg af autocampere.

Derudover er også vigtigt, at du planlægger, hvor lang tid du vil rejse i. De fleste tager to ugers kør-selv-ferie i en Autocamper, når det er i nordeuropæiske lande. Hvis du derimod gerne vil længere sydpå til Spanien, Portugal eller Italien for eksempel skal din ferie gerne være mindst 3 uger, så du ikke bruger al tiden på at køre kun.

Vær opmærksom på tilbehør
Tilbehør er ofte ikke inkluderet, hvis du lejer en Autocamper. Dette betyder, at du selv skal medbringe sengesæt med dyner, puder og lagner, køkkenservice og grej dertil, grill og kølebokse, cykelstativer og borde og stole m.m. Så sørg for at have dette med eller lej det på forhånd.