To gode råd til dekorativ indretning af din bolig

Af Boligjunkies - 27 Jan 2022

Hvis du står overfor at skulle indrette ny bolig, fordi du lige er flyttet, har du sikkert hovedet fyldt med idéer til, hvordan det hele skal indrettes. Det kan også være, at du går med drømme om at puste nyt liv til din gamle bolig med en renovering eller bare ved at skifte gamle møbler og lignende ud.

I begge situationer skal du have det store overblik for at på styr på det store linjer, mens du skal også have styr på alle de små detaljer som eksempelvis dekoration af boligen.

Du har mange muligheder, når det kommer til indretning og dekoration af din bolig, og det handler her bare om at være kreativ, så du kan skabe en stemning og en stil, som passer helt perfekt til dig, og som vil gøre din bolig både indbydende og rar at opholde sig i.

Autentisk indretning med ildslukkere

Hvis du elsker den rå og industrielle stemning, som er meget på mode for tiden, skal du overveje at gøre ildslukkere til en del af din indretning.

En ildslukker er et dekorativt element, som ikke kan købes magen til i en møbelbutik eller en designbutik, og der er noget helt specielt over den flotte røde farve og den elegante form, som ildslukkere er designet med.

Dertil giver en ildslukker dig naturligvis også den fordel, at du har effektiv brandslukning lige ved hånden, hvis det en dag skulle blive nødvendigt.

Mange muligheder med farve plexiglas

Hvis du gerne vil skabe en hyggelig og anderledes stemning i eksempelvis køkkenet eller på børneværelset, skal du kigge nærmere på dine muligheder for at indrette med farvet plexiglas.

Plexiglas er et stærkt materiale, der er gennemsigtigt på samme måde som glas, og du kan derfor bruge det farvede plexiglas til et væld af forskellige og sjove projekter, hvor plexiglassets styrke vil komme til gavn.