Udendørsprojekter til sommerferien

Hvis du i sommerferien ønsker at bruge tiden fornuftigt og produktivt, i stedet for bare at dase hele tiden væk, så er du kommet til det rette sted! Her får du nemlig ideer til projekter, som du kan gå i gang forholdsvis hurtigt, og forventningsmæssigt også få færdiggjort inden feriens afslutning.

Facaderenovering

Det kan virke en smule uoverskueligt at tage et renoveringsprojekt op selv, men det er langt fra umuligt. Hvis du er villig og tålmodig nok til at lære, så er der næsten ikke noget, man ikke kan klare selv – så vidt man altså har hænderne skruet bare en smule rigtigt på. Med en facaderenovering er det smart at starte med at leje et stillads. Find et facadestillads fra alulock.com og påbegynd renoveringen snart. Herefter handler det om at nedvaske og fjerne gammelt puds fra facaden. Oplagt er det da at vandskurre murstenfacader og male træfacader.

Nyt skur til haven

Et andet projekt, der dog godt kan løbe op i prisen, er opførsel af et skur i haven. Her kan man tænke – må man godt bare det? Og svaret er ja, så længe det samlede areal af småbygninger på din grund er under 50 kvadratmeter. Det er derudover vigtigt at huske på:

  • at ethvert skur som regel skal placeres mindst 2,5 fra skel.

  • at ingen ydervægge eller tag må være højere end 2,5 m over terræn.

  • At den samlede længde af alle bygninger ikke må overstige 12 m.

  • at bygningen ikke må have vinduer, døre eller åbninger mod skel.

  • at tagrender skal holdes på egen grund.

Beplantning i bede

Lidt simplere og nok også billigere i virkeligheden er at beplante bede i haven. Her kan du gå med lige den slags du ønsker – blomster, urter, grøntsager eller lignende. Det er blot at vælge, plante og derefter med kærlighed sørge for vækst, så du kan nyde bedene!